Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Μην ξεχνάτε και το ποδόσφαιρο, αφού σήμερα παίζουν και "οι μεγάλοι", μαύροι, κόκκινοι, κίτρινοι και πράσινοι. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και...
να δούμε και καλό ποδόσφαιρο.

- Χαμός για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Λένε πως υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να τον διοικήσουν, αλλά τα περιμένουν όλα έτοιμα, αφού κανείς δεν πήγε να βοηθήσει, ώστε η ομάδα να τακτοποιηθεί σε όλα. Ακούμε διάφορα, αλλά δεν ιδρώνει το αυτάκι μας. Λένε κάποιοι πως θα πάνε στην Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσουν αυτόν που θα τους πει πως η ομάδα θα πάει με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος!!! Ξεπερασμένο είναι αυτό, αφού μοιραία ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Εμείς ακούσαμε πως ένας απ΄ όλους τους ενδιαφερόμενους θα πει πως προσπαθεί ώστε η ομάδα να παίξει στην σούπερ λίγκα την επόμενη χρονιά, οπότε αυτός θα πάρει την ομάδα!!!!

- Ενώνουν δυνάμεις Παγώνης και Καθαροσπόρης, ώστε ν΄ αντιμετωπίσουν την καταιγίδα που έρχεται και θα έχει διάρκεια. Συγνώμη δηλαδή, αλλά είναι δυνατόν οι δημοτικοί σύμβουλοι να συρθούν πίσω από τέτοιες συνεργασίες; Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί "κίνημα" Παγώνη - Καθαροσπόρη και να μην ψηφίζουν για το καλό του Δήμου και των δημοτών;;; Θα είναι ελάχιστοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα το κάνουν αυτό και σύντομα θα το διαπιστώσουν όλοι.

- Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας για το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά εμείς δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας, ανάλογα με τα συμφέροντά μας. Σχολιάζουμε τις αποφάσεις, γράφουμε την άποψή μας, πριν από αυτές και πάμε παρακάτω. Πρόεδρος στην ΕΠΣΕ είναι ο κ. Ρέτσας Γιάννης και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ήμασταν οι μοναδικοί που τον στηρίξαμε, όταν ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου είχε πει πως ο κ. Ρέτσας θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος. Αυτά πριν πάμε στην εκλογή του κυρίου Ψαθά και το γράφουμε γιατί έχει την αξία του, αφού μερικοί ξεχνούν εύκολα.

- Κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες, προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους στην δήμαρχο κυρία Βάκα, αλλά και στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, όχι για κάτι το καλό, αλλά για να εμφανισθούν ως αυτοί που ελέγχουν τον πολιτισμό στο Ληλάντιο!!!! Το να θέλετε να περάσετε στην δημοτική αρχή την άποψη του "να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα" είναι κομματάκι δύσκολο, γιατί σας ξέρουν όλοι και από την καλή και την ανάποδη. Αυτή η δημοτική αρχή αξιοποιεί  τους πάντες, προς όφελος των δημοτών και το ίδιο θα κάνει και σ΄ αυτή την περίπτωση.