Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

"Τα παρατράγουδα"

- Όχι ρε φίλε. Δεν ξεκινήσαμε εμείς κανέναν πόλεμο, δεν συνεχίζουμε κανέναν πόλεμο και δεν έχουμε να τελειώσουμε κανέναν πόλεμο. Άλλος είναι αυτός που θέλει τα χειροκροτήματα κάποιων κυριών, οι οποίες έχουν υποχρέωση να τον χειροκροτούν και συκοφαντεί και απειλεί άλλους. Έφτασε σε σημείο αυτός να μας λέει να πάρουμε βαζελίνη!!!! Μπορεί και να μας....
άρεσε το πισωγλέντι, αλλά αφού δεν το κάναμε όταν ήμασταν στα νιάτα μας, τώρα δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς ξέρουμε πάντως, πως κάποιοι το δοκίμασαν και τους άρεσε κι αυτό. Φυσικά αυτοί δεν χρησιμοποιούν βαζελίνη, αφού μετά από τόση χρήση, τους είναι πλέον αχρείαστη!!!
Φίλε, να ξέρεις πως εμείς δεν γράψαμε ούτε το 1/10 από αυτά που ξέρουμε κι ευχόμαστε να μην χρειασθεί να τα γράψουμε. 
Και κάτι τελευταίο. Οι κυρίες που νομίζουν πως θα μείνουν στο απυρόβλητο, να ξέρουν πως αν χρειασθεί θα αναφερθούμε σ΄ αυτές, γιατί είναι αδίκημα το να οπλίζεις το χέρι του άλλου. Εμείς για να προστατεύσουμε την δική μας οικογένεια, θα πάψουμε να παρέχουμε ασυλία στις δικές τους οικογένειες. 
Αν μας φτάσουν στα άκρα, δεν θα διστάσουμε να μιλήσουμε κι εμείς για κέρατα και κερατάδες, για βαζελίνες και πισωγλέντηδες.