Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Καλησπέρα σας κύριε Αλαφάκη

Ο κ. Γιώργος Αλαφάκης είναι Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και πρόεδρος της Επιτροπής ΜΜΕ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ της Ένωσης.
Πάνω απ΄ όλα όμως είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του και το κυριότερο, είναι υπέρ του διαλόγου.
Εμείς τον έχουμε στα "δεξιά" της καρδιάς μας και το γνωρίζουν όλοι.
Ξέρει πως ασκούμε πάντα καλοπροαίρετη κριτική και έτσι βοηθάμε κι αυτούς που έχουμε....
σε εκτίμηση.
Είχε την άποψή του για την αναδιάρθρωση κι εμείς την δική μας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.
Αγαπητέ Γιώργο, τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ και γενικότερα η ποδοσφαιρική χρονιά 2020 - 2021 δεν πρέπει ν΄ αρχίσει, χωρίς να υπάρξει μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ενημέρωσης και την επιτροπή στην οποία είσαι πρόεδρος.

Αυτή την φορά, αυτή η συνάντηση πρέπει να γίνει. Ας κληθεί ένας από κάθε ΜΜΕ και ας γίνει η συνάντηση στο Μαντούδι, γιατί Εύβοια δεν είναι μόνο η Χαλκίδα.
Αγαπητέ Γιώργο, θα έχει πολύ ενδιαφέρον μια τέτοια συνάντηση, για να δούμε ποιοι τελικά χρησιμοποιούν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Εμείς θα χαρούμε αν σε μια τέτοια συνάντηση πάρουν μέρος ως παρατηρητές και ο πρόεδρος, αλλά και μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά και εκπρόσωποι ομάδων.
Την καλησπέρα μας αγαπητέ Γιώργο κι αν δεν συμφωνείς με το "δεξιά" στην καρδιά μας, το αλλάζουμε με το "κέντρο" της καρδιάς μας.