Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

....φαπούλες

- Τι θα έχουμε στο ραδιοφωνικό τοπίο και συγκεκριμένα σε επίπεδο αθλητικών εκπομπών; Δύσκολες εποχές και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε αυτά που λέγαμε πριν από χρόνια. Μιζέρια και φτώχεια, παρά το φιλότιμο που υπήρχε. Μπήκαν στο χώρο πολλοί καλαμοκαβαλάρηδες και αυτό έφερε τα χειρότερα. Νταλαβέρι να γίνεται και τελικά οι ραδιοφωνατζήδες έπιασαν πάτο. Δεν θα το ....
παραδεχθούν ποτέ, αλλά πλέον δεν μπορούν ούτε να έχουν βιώσιμες εκπομπές, ούτε να μπορούν να κάνουν παρεμβάσεις. Ένα παράδειγμα είναι το ότι έπαψαν πλέον να λένε πως ότι κάνουν το κάνουν εθελοντικά και έδωσαν μεγάλη αξία στο 20ευρο, το οποίο κάποτε κατηγορούσαν!!!! Τώρα ούτε αυτό δεν βρίσκουν.

- Ίσως το Άγιο Πνεύμα να είναι η αιτία, αλλά ο κύριος Παγώνης δεν προχώρησε σε κανένα δελτίο τύπου ή σε κάποια συνέντευξη αυτές τις μέρες. Πιστεύουμε πως κάποιο από τα παπαγαλάκια θα του δώσει την ευκαιρία να πει κάτι. Αν δεν βρούνε κάτι, θα τους προτείνουμε να κατηγορήσουν την δήμαρχο κυρία Βάκα, γιατί ως Παναθηναϊκός δεν πήρε θέση για τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου και για την επίθεση οπαδών- τραμπούκων στο σπίτι του.