Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλημέρα στις κυρίες και τους κυρίους που έχουν πάρει αγκαλιά τους ανθρώπους της εξουσίας και αντί να ασκούν κριτική, λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ Δημάρχους, αντιδημάρχους, βουλευτές και γραμματείς υπουργείων και όχι μόνο.
Φτάσαμε στο σημείο, άνθρωποι της ενημέρωσης που μέχρι χθες κατηγορούσε ο ένας....
τον άλλον για το ποιος και πως μπήκε στην ΕΡΤ, για το τι δουλειά είχε δίπλα στους επισήμους στην κατάθεση στεφάνων, επειδή ήταν στην λίστα του Λαυρεντιάδη ως δημοσιογράφοι που τα έπαιρναν, σήμερα να ενώνουν δυνάμεις εναντίον άλλων ανθρώπων της ενημέρωσης, μόνο και μόνο επειδή άσκησαν κριτική !!!!

- Καλά όλοι εμείς είμαστε λαμόγια, αλλά τι είναι οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι τα παίρνουν και καλά κάνουν από την κάθε εξουσία; Είναι καθαρά ή νόμιμα λαμόγια; Εμείς δεν τους φοβόμαστε και το γράφουμε. Είναι υπάλληλοι ανθρώπων της εξουσίας και όχι δημοσιογράφοι ή απλά άνθρωποι της ενημέρωσης. Όταν "σου έχουν κόψει" μισθό, από χρήματα του κράτους, δεν μπορείς να μιλάς για ενημέρωση και να απειλείς και να κάνεις μηνύσεις εναντίον άλλων ανθρώπων οι οποίοι γράφουν κάτι, αλλά δεν είναι μισθωτοί!!!! Πρώτοι φορά ακούμε ανθρώπους της ενημέρωσης να μιλάνε για προσφυγή στην δικαιοσύνη, γιατί κάποιος τόλμησε να κάνει κριτική.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θα χρειασθεί μάρτυρες στο δικαστήριο ο Αποστόλης. Θα καταθέσει δημοσιεύματα του παρελθόντος, με τα οποία θα αποδείξει πως "σημερινοί συνεργάτες" υπήρξαν "φανατικοί εχθροί" πριν κάποια χρόνια και πριν αποφασίσουν να στηρίξουν από κοινού το ίδιο πρόσωπο!!!

- Εμείς δεχόμαστε επίθεση χρόνια τώρα από το σύστημα αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Τώρα θα επιτεθούν και πάλι, αλλά σκασίλα μας. Εμείς μισθουλάκια από την εξουσία δεν πήραμε και δεν θα πάρουμε και έτσι γράφουμε ελεύθερα και αν χρειασθεί θα δημοσιεύσουμε δικά τους θέματα για να τα θυμηθούν ΟΛΟΙ.