Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Πάλι τα ίδια και τα ίδια κύριοι; Το ΔΣ της ΕΠΣΕ πήρε τις αποφάσεις του και αυτό πλέον δεν αλλάζει. Από την Β΄ Κατηγορία 4 ομάδες στην Α΄ Κατηγορία και από την Γ΄ Κατηγορία 3 ομάδες στην Β΄ Κατηγορία. Στην Α΄ Κατηγορία θα συμμετέχουν 16 ομάδες ή και λιγότερες αν κάποια δεν δηλώσει συμμετοχή. Στην Β΄ Κατηγορία έχουν δικαίωμα συμμετοχής 32 ομάδες και θα ....
αγωνισθούν όσες από τις 32 δηλώσουν συμμετοχή. Ανάλογα με το πόσες δηλώσουν συμμετοχή θα εξαρτηθεί και το πόσους ομίλους θα έχουμε, στην Β΄ Κατηγορία. Τι δεν κατάλαβαν αυτοί που αφήνουν υπονοούμενα πως οι ομάδες τους μπορούν να βρεθούν και σε ανώτερη κατηγορία; Η ΕΠΣΕ τα έχει διευκρινίσει όλα με την τελευταία της ανακοίνωση και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως κωλοτούμπες δεν κάνει για κανέναν και για καμία ομάδα.

- Πάντως κάποιοι προπονητές δίνουν μάχη για να πείσουν ποδοσφαιριστές να πάνε στις ομάδες τους και δηλώνουν πως θ΄ αγωνισθούν στην Β΄ Κατηγορία, αφού κάποιοι τους το έχουν υποσχεθεί.  Δεν υπάρχουν τέτοιες υποσχέσεις κύριοι και πάλι θα εκτεθείτε. Οργανώστε γενικώς τις ομάδες σας και κερδίστε στα γήπεδα την άνοδό σας. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Ενώστε δυνάμεις. Ας γίνουν οι δύο ομάδες μία. Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και καλά θα κάνουν να τις συζητήσουν.