Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα θα σας θυμίζουμε πως πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Εμείς θα σας αφήσουμε να περάσετε όμορφα, χωρίς πολλά πολλά. Σάββατο και Κυριακή θα γράφουμε την "Καλημέρα" και θα σας ....
ευχόμαστε τα καλύτερα, εκτός κι αν προκύψει κάτι. Σήμερα ο μήνας έχει 13, αλλά δεν είναι ούτε Τρίτη, ούτε Παρασκευή.

- Στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουμε ζυμώσεις, αλλά δεν ξέρουμε αν θα έχουμε θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Οι διοικούντες και οι συνεργάτες τους, μεγάλα παιδιά είναι και πρέπει να προσέχουν. Ο λαός λέει πως αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν τρως, αλλά κάποιοι σπάζουν αυγά και τα ρίχνουν στο τηγάνι μαζί με τα τσόφλια!!! "Ναυάγια" θα έχουμε με τέτοιες καταστάσεις και από ναυάγιο μπορεί να μην γλυτώσει κανείς. Τέτοια  ναυάγια να τα αποφεύγουν όλοι και να προτιμούν ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ στο Λευκαντί με ωραίους μεζέδες, τσιπουράκι και κρασάκι. Λοιπόν την Δευτέρα πιθανότατα θα συνεδριάσει το ΔΣ και θα παρθούν αποφάσεις. Θα μπει τέλος στα σενάρια και ευχόμαστε ΟΛΑ να πάνε καλά. Εμείς έχουμε τις θέσεις μας και από την στιγμή που στην ομάδα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να στηρίξουμε την ομάδα. Τελεία και παύλα.

- Το να είσαι δεύτερος δεν είναι κακό. Έτσι δεν είναι; Κάναμε μια έρευνα κι εμείς και διαπιστώσαμε πως όλοι δηλώνουν πρώτοι στον χώρο της ενημέρωσης. Άρα εμείς είμαστε δεύτεροι!!! Δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος και να μην υπάρχει και τρίτος. Έτσι έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, αφού η απουσία τρίτου δεν βάζει σε κίνδυνο τον πισινό σου κι όταν έχεις τόσους πολλούς μπροστά σου, μπορείς να κάνεις και επιλογές. Όχι τίποτα πονηρό, αλλά απλά να επιλέξεις σε ποιον πισινό θ΄ ακουμπήσεις το κεφάλι σου για να κοιμηθείς λίγο!!!! 

- Τι διαβάζουμε πάλι; Ο Αλέξανδρος ο οποίος ΠΟΎΛΗΣΕ  τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΚΥΜΗΣ, δήλωσε πως ήταν η πρώτη ομάδα η οποία αποχώρησε, γιατί κατάλαβε πως ΟΛΟΙ δούλευαν για τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος!!! Κύριε Θεοδώρου, ο μεγάλος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν κατέβηκε ν΄ αγωνισθεί και η ομάδα σας πήρε τους βαθμούς στα χαρτιά και παρέμεινε στην κατηγορία. Επειδή εμείς δεν τα καταπίνουμε αυτά, η αλήθεια είναι πως πουλήσατε τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ και όλα τ΄ άλλα είναι για να έχουν να γράφουν τα παπαγαλάκια.

- Είχαμε θέμα με το σχόλιό μας για το νέο site της ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά πιστεύουμε πως όλοι κατάλαβαν τι και γιατί το γράψαμε. Πάντως περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣΕ για να τελειώσει το θέμα. Δεν αλλάζουμε άποψη και πάμε παρακάτω.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουμε γράψει και μην επιμένετε να γράψουμε περισσότερα, γιατί θα πέσει πολύ γέλιο, με την αδιαφορία πολλών, οι οποίοι τα περιμένουν όλα έτοιμα και το τραπέζι στρωμένο.
Η σημερινή διοίκηση, εδώ και μήνες προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά θέματα και τα πάει καλά και τουλάχιστον αυτοί που πραγματικά αγαπούν την ομάδα, θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουν και να τους δώσουν την εντολή να συνεχίσουν, μέχρι τουλάχιστον να βγει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από το πουθενά και το τίποτα σε επίπεδο νομιμότητας και οργάνωσης. 

- Μας χαλάει λίγο που η στήλη "Τα παρατράγουδα" δεν θα είναι σήμερα και αύριο μαζί σας, εκτός απροόπτου, αλλά θα γράψουμε κάτι που θα σας αρέσει. Θα πάμε στα Ψαχνά για να παρακολουθήσουμε μια επίδειξη ρούχων με μοντέλα τα οποία πέρασαν και δεν ακούμπησαν, που λέει κι ο λαός, αλλά θα κάνουμε και βόλτες στην Χαλκίδα, γιατί πληροφορηθήκαμε πως η κυρία βγήκε βόλτα χωρίς να έχει δίπλα της και το ααίσθημα, αλλά μόνο τον σύζυγο!!!! Που πας κυρά μου;