Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

...φαπούλες

- Πάμε πάλι από την αρχή. Διαβάστε τι λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΔΑΣ στο άρθρο 14.
"MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
'Αρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)
1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους....


2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται".

- Τι δεν καταλάβατε κυρίες και κύριοι; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει ή να λέει την άποψή του και αυτό το δικαίωμα δεν το έχουν μόνο αυτοί οι οποίοι είναι μέλη σε κάποια συνδικαλιστική οργάνωση ή δεν ξέρουμε τι άλλο. Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι. Το ποιες και ποιοι έχουν προσκυνήσει πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και επιχειρηματίες, είναι γνωστό σε όλους και όπως λέει κι ο λαός, "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά".

- Το apopsignomi.blogspot.com έχει λίγους φίλους αναγνώστες, αλλά υπερβολικά πολλούς φανατικούς αναγνώστες εχθρούς. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι αυτοί λένε πως δεν μας διαβάζουν, αλλά μόλις ανοίγουν τα ματάκια τους, πρώτα μπαίνουν στο apopsignomi και μετά ετοιμάζουν τον καφέ, για να ξέρουν αν θα τον πιούνε γλυκό, μέτριο ή σκέτο. 

- Υπάρχουν και τύποι σαν τον ζεν πρεμιέ, οι οποίοι όπως λένε, κάνουν άγριο σεξ, όταν γράφουμε κάτι που τους αφορά!!! Προσφέρουμε κααι καλές υπηρεσίες δηλαδή!!! Καλημέρα στην παρέα των νοσταλγών της παράγκας.