Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ευβοίας, σε συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο κ. Μάνο Τσαλαμανιό*, διοργανώνει εκδήλωση εξ’ αποστάσεως (διαδικτυακής) ενημέρωσης γονέων και συζήτησης με θέμα «Ψυχολογικές επιπτώσεις του κορωνοϊού σε παιδιά και εφήβους - Ο ρόλος των γονέων», την Τετάρτη, 10 Ιουνίου και ώρα: 7:30μμ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση
... τη χρονική σειρά δήλωσης ενδιαφέροντος, μέχρι τον μέγιστο αριθμό 100 συμμετεχόντων. 
Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: Αιτήσεις συμμετοχής από  Σάββατο 30 Μαΐου έως Παρασκευή 5 Ιουνίου.
Αμέσως μετά θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα της επιλογής (δηλ, οι πρώτες 100 αιτήσεις), με προστατευμένα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα, θα αποσταλεί με email η επιβεβαίωση της συμμετοχής στον καθένα, καθώς και σχετικές οδηγίες για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning, που θα αξιοποιηθεί για την εκδήλωση.

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους επιλαχόντες (δηλ. πέραν των πρώτων 100) για επανάληψη της εκδήλωσης.

Η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων και οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της δράσης θα ληφθούν υπόψη για πιθανή επέκτασή της, με πρόσθετη θεματολογία, υπό τη μορφή κύκλου ενημερώσεων.

* Ο Μάνος Τσαλαμανιός είναι Διευθυντής Ψυχιατρικής Παιδιών-Εφήβων και Ψυχιατρικού Τομέα Γ.Ν. «Ασκληπιείου Βούλας», μέλος της ερευνητικής ομάδας HOPE για τον Κορωνοϊό (Hellenic Covid-19 ImPact Survey), ελληνικού κλάδου της «CRISIS» (The CoRonavIrus Health Impact Survey) και μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. 

Από το Γραφείο Τύπου της Δ.Ε.Ε.Π. Ευβοίας