Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ είναι πλέον στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας μετά από πολλά πολλά χρόνια και όλα δείχνουν πως δεν έχει σκοπό να γίνει  ασανσέρ για ν΄ ακολουθήσει μια πορεία πάνω - κάτω. Θα επιδιώξουν να καθιερωθούν στην κατηγορία και γι΄ αυτό θα ενισχυθούν σημαντικά.
Είναι βέβαιο πως το γήπεδο της Καρύστου....
θα γεμίζει από κόσμο, αρκεί να επιτραπεί οι αγώνες να γίνουν με την παρουσία κόσμου.

- Σε Γενική Συνέλευση και εκλογές πάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και σίγουρα η διοίκηση Στούπα θα συνεχίσει, αλλά κάτι μας λέει πως θα ενισχυθεί με την συμμετοχή και νέων μελών. Σε λίγες μέρες θα το ξέρουμε και φυσικά αυτή η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί σε πανηγυρικό κλίμα, μετά τις επιτυχίες της περιόδου 2019 - 2020 και το γεγονός που ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα παίζει πλέον στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα, μιλάει για όλα από την αρχή και καλά κάνει. Δεν ξέρουμε αν η σημερινή διοίκηση, μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές  που κράτησαν ζωντανή την ομάδα, συνεχίσουν ή αν επικρατήσουν πάλι, αυτοί που θα ήθελαν να βρεθεί κάποιος για να υποσχεθεί πως θα πάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην σούπερ λίγκ.

- Εμείς δεν χαιρόμαστε με τα προβλήματα των άλλων και το έχουμε αποδείξει. Προβλήματα έχουμε όλοι, αλλά θα πρέπει να είμαστε και σοβαροί και να μην παριστάνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Κάποιοι παράγοντες των ομάδων, θα πρέπει να είνι σοβαροί.