Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Όποια άποψη θέλει μπορεί να έχει ο καθένας για τους ανθρώπους της ενημέρωσης, αλλά υπάρχει κι αυτό που λέμε, αλλά. Να βλέπουμε και τι επιδιώκει το κάθε ΜΜΕ και αυτός που το υπηρετεί. Στον χώρο του αθλητισμού κι ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, υπάρχουν πολλοί, αλλά σπάνια ασκούν κριτική, σπάνια σχολιάζουν ...
και σπανιότατα θα πάρουν θέση. Θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και νομίζουν πως αυτό είναι καλό.

- Θα πρέπει να καταλάβουν πως οι άνθρωποι της ενημέρωσης, οφείλουν ν΄ ασκούν κριτική, να σχολιάζουν και φυσικά να διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη. Όταν δεν παίρνεις θέση, όταν δεν σχολιάζεις και απλά καταγράφεις τα γεγονότα και μεταφέρεις την γνώμη των άλλων, δεν θα μπορέσεις να τους φανείς χρήσιμος και απλά θα είσαι αυτός που συγκεντρώνει στην σελίδα του ή στην εκπομπή του, αυτά που κάποιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα, που σήμερα όλοι διαθέτουν.

- Το αστείο ξέρετε ποιο είναι. Όταν προσπαθούν ν επηρεάσουν πρόσωπα που παίρνουν αποφάσεις, τότε διαπιστώνουν πως δεν τους δίνουν και πολύ σημασία, αφού οι υπεύθυνοι ξέρουν τον ρόλο του καθενός. Μεγάλο παράδειγμα το θέμα της αναδιάρθρωσης, το θέμα των εκλογικών αναμετρήσεων στην ΕΠΣ Εύβοιας, το θέμα του Γυμναστικού Κύμης και πολλά άλλα θέματα.