Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ο κ. Ρέτσας

Κύριοι εμείς δεν φοράμε παρωπίδες και δεν κρίνουμε κάποιον από το τι λένε οι άλλοι γι΄ αυτόν, αλλά από τις πράξεις και τις αποφάσεις.
Ο κύριος Ρέτσας είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣΕ αποφασίζουν για το σήμερα και το αύριο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Είχαμε το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και είχαν ακουσθεί πολλά. Η δική μας θέση ήταν ίδια από την αρχή και είχε να κάνει με την άνοδο των ομάδων ....
σύμφωνα με την προκήρυξη και με το να παραμείνει η Α΄ Κατηγορία με ένα όμιλο και 16 ομάδες.
Ο κ. Ρέτσας και τα μέλη του ΔΣ με πλειοψηφία 10 - 2 δεν υποβάθμισαν την κατηγορία και φυσικά απέδειξαν πως κάνουν διάλογο, αλλά δεν υποκύπτουν σε πιέσεις.
Οφείλουμε να γράψουμε πως ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν χάρες και αυτό τους τιμά.
Τώρα διαδίδουν πως μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων, ίσως κάτι αλλάξει, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μόνο για το οποίο είναι σίγουροι, είναι η Α΄ θα έχει 16 ομάδες, η Β΄ όσες από τις 32 δηλώσουν συμμετοχή κι ανάλογα με το πόσες δηλώσουν θα έχουμε 2 ή 3 ομίλους. Φυσικά στην Γ΄ όλα θα εξαρτηθούν από το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή.
Αν ο κ. Ρέτσας και οι συνεργάτες του, καταφέρουν να ελαφρύνουν και οικονομικά τα σωματεία, τότε είναι φανερό πως θα έχουν πετύχει παρά τις δυσκολίες εξ αιτίας της πανδημίας.