Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Επιτρέψτε μας σήμερα να ξεκινήσουμε με τα χρόνια πολλά στην Στυλιανή, την μεγάλη μας κόρη, αφού σαν σήμερα το 2003 ήρθε στην ζωή. 
Χρόνια σου πολλά κουκλάρα μας, να είσαι πάντα ευτυχισμένη, να είσαι υγιής και να ...
πετυχαίνεις τους στόχους σου.





- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Φαίνεται πως ο χρόνος τρέχει περισσότερο απ΄ ότι θέλουμε αλλά έτσι είναι η ζωή και πως να την αλλάξεις. Είναι όμως καιρός να καταλάβουν κάποιοι πως η κακία και
το μίσος, δεν οδηγούν πουθενά.

- Γράψαμε χθες κάτι για την ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ και κάποιοι μας παρεξήγησαν. Κύριοι, δεν μας ενδιαφέρει το πως και το γιατί, αλλά αν πρέπει η ΕΠΣΕ να θυσιάσει την ποιότητα και την λειτουργικότητα ή όχι. Εμείς επιμένουμε. Ο πρόεδρος και οι διοικούντες την ΕΠΣΕ θα πρέπει να μην παρουσιάσουν κάτι που δεν θα είναι το καλύτερο δυνατό, έστω κι αν χρειασθεί να καθυστερήσουν. Κύριοι μέχρι το τέλος Αυγούστου υπάρχει χρόνος.

- Το ποδόσφαιρο γυναικών δεν είναι στα καλύτερά του, αφού οι εξυγιαντές φρόντισαν να το υποβαθμίσουν, μόνο και μόνο για να παίξουν στην Α΄ Εθνική και οι ομάδες των χωριών τους. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ οι οποίες είναι στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ, πρέπει να το πάρουν αλλιώς, να αποκτήσουν διοικητική ηρεμία, να μην είναι χίλια κομμάτια, να μην υποτιμά ο ένας τον άλλον και φυσικά να κριθούν όλοι ανάλογα με την προσφορά τους, είτε σε επίπεδο οικονομικό, είτε σε επίπεδο αγωνιστικό, είτε σε επίπεδο επικοινωνιακό.