Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την υγεία και οι περισσότεροι το γνωρίζουν καλά αυτό.  Με τον κορονοϊό δεν ξεμπλέξαμε και ας προσέχουμε, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ....
πρέπει να επιστρέψουμε σε καραντίνα.

- Κάτι μας ενόχλησε χθες, αλλά δεν θέλουμε να το δημοσιοποιήσουμε για να μην εκθέσουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Κάποιοι άνθρωποι μας γνωρίζουν πολύ καλά και θα έπρεπε να μην αμφισβητούν την δυνατότητα που έχουμε να μαθαίνουμε αυτά που θέλουμε. Δεν πειράζει. τους αφήνουμε να μας αμφισβητούν, αλλά θα μπορούσαμε να τους πούμε κάποια πράγματα και να αποφύγουν τα χειρότερα. Δυστυχώς ανάμεσά τους έχουν και φίδια, τα οποία βγάζουν δηλητήριο και αντί για ευχαριστώ, δηλητηριάζουν. Ας πρόσεχαν.

- Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε το ποδόσφαιρο γυναικών, να βρει τον δρόμο του και να σταματήσει η υποβάθμισή του. Σε επίπεδο Εύβοιας όλα δείχνουν πως θα έχουμε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και ευχόμαστε να συνεχίσουν και οι 3 ομάδες και γιατί όχι να μην δημιουργηθούν και άλλες στο μέλλον. 

- Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου το είπε και το έκανε. Δεν μπαίνει στα πόδια κανενός και προτιμά απλά να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Περιμένει φυσικά και την απόφαση η οποία θα βάλει πολλά πράγματα στην θέση τους.

- Το ξαναγράψαμε. Ο Τσαπουρνιώτης είναι ο δήμαρχος της καρδιάς τους, αλλά να ξέρει ο δήμαρχος πως η καρδιά του κυρίου και των δύο κυριών είνι "καρδιά τσέπης" και θέλει λααδάκι κάπου κάπου.