Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα μπορούμε να χαμογελάμε, αφού ο Θεός μας βοήθησε και μας απάλλαξε από ένα πρόβλημα το οποίο κρατούσε για περίπου μια 10ετία. Μπορεί αυτό να το γνώριζαν λίγοι και λιγότεροι αυτοί που στάθηκαν δίπλα μας, αλλά πρέπει να ....
πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί απλά το αξίζουν και τους το χρωστάμε. Να προσέχετε την υγεία σας λοιπόν και ιδιαίτερα αυτή την εποχή, αφού ο κορονοϊός είναι εδώ.

- Λυπούμαστε πάρα πολύ, αλλά δεν γνωρίζαμε πως η ΕΠΣ Εύβοιας απέκτησε γραφείο τύπου. Γράψαμε ένα σχόλιο για την ιστοσελίδα της και δημοσιογράφος ο οποίος προφανώς είναι εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης μας έστειλε το εξής μήνυμα:
 "Καλησπέρα, πείτε μου παρακαλώ ποιος σας έδωσε πληροφορίες για να γράψετε ότι γράψατε για την ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ;
Το άρθρο είναι συκοφαντικό και ελειπες".

- Τι γράψαμε εμείς και ήταν συκοφαντικό;
"ΤΕΤΆΡΤΗ, 10 ΙΟΥΝΊΟΥ 2020
Το site της ΕΠΣ Εύβοιας
Σήριαλ έχει γίνει το περιβόητο site της ΕΠΣ Εύβοιας, αφού ακούμε γι΄ αυτό αλλά δεν το βλέπουμε.
Πληροφορίες λένε πως κάτι δεν πήγε καλά και δεν θα έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά σε λίγο θ΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα και ....
δεν θ΄ αρχίσει να λειτουργεί το νέο site.
Κύριε Ρέτσα, αν δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι, γιατί δεν πάτε παρακάτω;

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το θέμα, αλλά εδώ και τουλάχιστον 20 μήνες ακούμε για νέο site και δεν το βλέπουμε".

- Με όλο τον σεβασμό στον δημοσιογράφο τον οποίο δεν γνωρίζουμε, θα γράψουμε πως 
α) ένας δημοσιογράφος δεν ζητάει ποτέ να του αποκαλύψει κάποιος άλλος τις πηγές για κάτι που έγραψε. 
β) ποτέ ένα σχόλιο δεν μπορεί να είναι ελειπές, αφού δεν είναι ρεπορτάζ
γ) ποτέ ένα σχόλιο δεν είναι συκοφαντικό, όταν κάνει αναφορά σε πραγματικά γεγονότα.
δ) Εμείς δεχόμαστε την οποιαδήποτε κριτική, ακόμη κι αν είναι συκοφαντική, αλλά αν η ΕΠΣ Εύβοιας έχει την άποψη πως την συκοφαντήσαμε μπορεί επίσημα, ξέρει τον τρόπο, να μας υποχρεώσει να ανακαλέσουμε και να ζητήσουμε και συγνώμη.
ε) Είναι ψέμα και συκοφαντία να γράφεις την αλήθεια; Εδώ και μήνες, ακούμε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Ρέτσα για site που έρχεται, αλλά δεν το βλέπουμε. Προεκλογικά  ακούσαμε για νέο site από τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και στην Γενική Συνέλευση τον Ιούνιο του 2019 πάλι τα ίδια ακούσαμε.

- Αγαπητέ δημοσιογράφε, εμείς απαντάμε πάντα δημόσια, αφού δημόσια είναι και τα σχόλιά μας. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σας, αφού δεν σας γνωρίζουμε και μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, το ότι κάνετε αναφορά  ή αν θέλετε υπογράφετε ο μήνυμά σας, ως δημοσιογράφος άλλης ιστοσελίδας. Μας μπερδέψατε, αλλά δεν πειράζει. Ελπίζουμε να δώσαμε στους αναγνώστες και σ΄ εσάς την απάντηση.