Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Ας ξεκινήσουμε σήμερα την στήλη μας με δυο λόγια για τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου ο οποίος εδώ και πολύ καιρό είχε πάρει την απόφασή του για να συνεχίσει την ζωή του εκτός Ελλάδας στο μακρινό Μαϊάμι. 
Χθες λοιπόν η οικογένειά του ξεκίνησε αυτό το ταξίδι. Η σύζυγός του με τα δύο μικρότερα παιδιά τους ...
πήραν το αεροπλάνο και έφυγαν για το Μαϊάμι.
Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Γιάννη παρέμειναν στην Ελλάδα και συνεχίζουν στις επιχειρήσεις οι οποίες πλέον τους ανήκουν.
Ο Γιάννης για κάποιο διάστημα θα είναι και στην Εύβοια και στο Μαϊάμι, αλλά κι αυτός μετ΄από ένα διάστημα θα μας έρχεται μόνο για διακοπές!!!
Να ευχηθούμε στον κ. Παπακωνσταντίνου και στην οικογένειά του τα καλύτερα και να ξέρουν πως αφήνουν  πίσω τους ανθρώπους που τους εκτιμούν.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο Γιάννης να ξεχάσει αυτούς που τον πίκραναν αυτούς που τον ενόχλησαν, αυτούς που του φέρθηκαν αχάριστα και άλλα σχετικά.
Δεν ξέρουμε ακριβώς με τι θ΄ ασχοληθεί ο Γιάννης στο Μαϊάμι και ελπίζουμε να βρει έδαφος να τους οργανώσει ποδοσφαιρικά.
Η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου πρόσφερε πολλά στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι. Τα χρόνια που διοικούσε ο Γιάννης το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ανέβηκε πολλά επίπεδα, αλλά ανέβηκε πολύ και ο αριθμός αυτών που ζήλευαν την επιτυχία του, αφού είχε φτάσει να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ!!!
Κάποιοι αντί να το χαρούν αυτό, δεν το άντεξαν και άρχισαν τα παρατράγουδα.
Έφτασαν σε σημείο να τοποθετούν εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις του και να απειλούν την ζωή του.
Ο Γιάννης ενοχλήθηκε αρκετά, αλλά περισσότερο ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά φίλων του όπως λέει και οι οποίοι αντί για ευχαριστώ του πρόσφεραν αχαριστία.
Έκανε λάθη, αλλά η προσφορά του ήταν μεγάλη.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως σιγά σιγά θα ξεχάσει τα αρνητικά και θα κρατήσει τα θετικά.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, δεν υπήρξαμε φίλοι, αλλά είμαστε υπερήφανοι που βρεθήκαμε δίπλα σας, στους αγώνες που δίνατε εσείς και οι συνεργάτες σας, για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.