Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Δεν είναι όλα όπως θέλουμε να τα παρουσιάζουμε με τις ομάδες ποδοσφαίρου της Εύβοιας, άσχετα με την κατηγορία που θ΄ αγωνισθούν.  Δυστυχώς τίποτα δεν λύθηκε στο οικονομικό πρόβλημα των ομάδων. Δυστυχώς διαβάζουμε πως οι ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ και της ΑΡΤΑΚΗΣ θα πρέπει να πάνε στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ή σε κάποια άλλα νησιά, ενώ οι άλλες ομάδες της Περιφέρειάς μας θα παίξουν σχεδόν μεταξύ τους!!! Είναι δίκιο αυτό ....
κύριοι της ΕΠΟ; Προτείνουμε οι ομάδες να δηλώσουν αποχή από το πρωτάθλημα και η ΕΠΣΕ να μην ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα και να καταγγείλει δημόσια την ΕΠΟ, αν τελικά μς στείλουν στα νησιά και τους γείτονες εδώ κοντά.

- Πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας λέμε τώρα!!! Άνισο και άδικο πριν καν ξεκινήσει. Άλλες ομάδες με διπλωματούχους προπονητές, άλλες με μη διπλωματούχους, άλλες με διπλώματα για μικρότερες κατηγορίες και πολλά άλλα. Πρωτάθλημα μ΄ έναν ΛΗΛΑΑ χωρίς γήπεδο. Πρωτάθλημα με διαιτητές που θα τους αμφισβητούν οι πάντες και το γιατί το ξέρουν όλοι. Πρωτάθλημα στο οποίο σχεδόν καμία ομάδα, δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τα μέτρα που θα ισχύουν.