Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Επειδή πολλοί ρωτούν γι την ομάδα του ΛΗΛΑ και θέλουν να μάθουν αν θα τα καταφέρει, πιστεύουμε πως οι δυσκολίες είναι πολλές, αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Πιστεύουμε πως η πρόταση του αντιδημάρχου κυρίου Γουρνή προς την κυρία Βάκα για να ζητήσει οικονομική ενίσχυση της ομάδας από την κυβέρνηση, θα...
βρει ανταπόκριση και σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Πάντως στον ΛΗΛΑ δεν υπάρχουν πλέον αυτά τα πρόσωπα που τον ήθελαν μαγαζάκι τους και αυτό συσπειρώνει το Βασιλικό.

- Ο Μανώλης Βέττας θεώρησε υπεύθυνους τους Καρλατήρα - Τοκπασίδη για τον  υποβιβασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πριν κάποια χρόνια, αλλά ξέχασε πως τότε στην διοίκηση ήταν και ο αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης "ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ" κ. Καθροσπόρης, ο οποίος ενώ είχε υποσχεθεί πολλά, την έκανε με πηδηματάκια. Μανώλη ήσουν μαζί του στις εκλογές και έκανες αγώνα για να γίνει δήμαρχος. Πόσες ευθύνες είχε ο κ. Καθροσπόρης; Μανώλη ο Τοκπασίδης είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και δεν θα χρειασθεί κοπλιμέντα από κανέναν μας. Ενοχλεί που είναι διαβασμένος, ψαγμένος, υπέρ του διαλόγου, αλλά ασυμβίβαστος. Θα φτιάξει ΟΜΑΔΑ στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ήδη έχει κάνει πολλά. Αν η διοίκηση Καρλατήρα, κοιτάξει την οργάνωση της ομάδας και βάλει στεγανά κάποιοι θα πονέσουν, αλλά η ομάδα θα κερδίσει.