Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Τα καημένα παρατράγουδα, θέλουν να εμφανισθούν και ως εθελοντές, αλλά ότι κι αν κάνουν, ο κόσμος ξέρει την αλήθεια και θα πρέπει να το καταλάβουν. Όσο για το ποιοι κάνουν κωλοτούμπες και ποιοι ρίχνουν λάσπη το ξέρουνε και οι κότες. Δεν μας πειράζει όμως, γιατί ....
εμείς σεβόμαστε κάποιους ανθρώπους και δεν θ΄ απαντήσουμε στα υπονοούμενά τους. 

- Καημένα παρατράγουδα εμείς αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, αλλά δεν μετανιώσαμε ποτέ, για το ότι κάποια περίοδο κάτι κάναμε κι εμείς για σας. Θα σας θυμίσουμε πως τότε δεν σερνόσασταν πίσω από κανέναν και δεν παριστάνατε τους εθελοντές για να είσθε στην επικαιρότητα. Συνεχίστε όμως την προσπάθειά σας, αφού έτσι κι αλλιώς περάσατε κάτω από τον πάτο του βαρελιού.

- Επειδή αυτόν τον καιρό δεν έχουμε χρόνο για να διαβάζουμε αναρτήσεις που σας αφορούν, να ξέρετε πως τα μαντάτα έρχονται και δεν θα είναι καλά για σας. Εμείς όπως διαπιστώσατε παρά τα χτυπήματα, είμαστε εδώ και δηλώνουμε πως σας αγαπάμε και γι΄ αυτό πονάμε που "δεν σας βλέπουμε" στο χώρο του ποδοσφαίρου κι όποιοι υπάρχουν, υπάρχουν σαν ουρές. 

- Κάντε τον σταυρό σας και ζητήστε από την Παναγιά να σας βοηθήσει, αφού σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο η Γιορτή της Παναγιάς είναι σε λίγες μέρες.