Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να μην ξεχάσετε και τους ανθρώπους οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της θεομηνίας, έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, έχασαν ακόμη και τα προσωπικά τους αντικείμενα, καταστράφηκαν τα σπίτια τους, οι οικοσυσκευές τους, οι περιουσίες τους. Η κυβέρνηση, η Περιφέρει και ο Δήμος πρέπει να συνεχίσουν με ένταση και γρήγορους ρυθμούς να λύνουν προβλήματα. Μπορεί τα 600 ευρώ να είναι ....
λίγα, αλλά λείπουν από πολλούς αν δεν τα δώσετε. Πρέπει από σήμερα όσοι έχουν κάνει αιτήσεις να δούνε στους λογαριασμούς τους τα 600 ευρώ. Η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι αντιδήμαρχοι, γνωρίζουν τον καθένα προσωπικά και έχουν επισκεφτεί τους πληγέντες. Καμία λοιπόν καθυστέρηση δεν πρέπει να υπάρξει. Το στοίχημα κυρία Βάκα, αγαπητή Έλενα πρέπει να κερδηθεί. Ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής και ο αντιδήμαρχος κύριος Σέρρας, γνωρίζουν προσωπικά τους πάντες. Προχωρήστε λοιπόν με την υπογραφή τους και στην συνέχεια οι όποιες επιτροπές να ολοκληρώσουν την καταγραφή και πριν το τέλος Αυγούστου να δοθούν και οι αποζημιώσεις.

- Το πραγματικά ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να τύχει χρηματοδότησης από την πολιτεία, την Περιφέρεια και τους δήμους και να μην είναι στον ίδιο κουβά με το δήθεν ερασιτεχνικό. Δεν είναι δυνατόν να έχει την ίδια χρηματοδότηση μια ερασιτεχνική η οποία δεν πληρώνει ποδοσφαιριστές και μία η οποία πληρώνει 100-150 χιλιάδες ευρώ σε δήθεν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές!!! Να δώσει δηλαδή κάποιος ένα βοήθημα σε μια ομάδα και αυτό το βοήθημα να φτάνει μόνο για "τα οδοιπορικά" ενός ποδοσφαιριστή!!!! Να ενισχυθεί λοιπόν το ποδόσφαιρο, αλλά το πραγματικά ερασιτεχνικό.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει την προετοιμασία του και όλοι περιμένουν να μάθουν στον όμιλο τον οποίο θα αγωνισθεί η ομάδα, αλλά στην ΕΠΟ μέχρι και σήμερα δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό μέσα στην εβδομάδα να γίνει, ώστε να διαπιστώσουμε αν για μία ακόμη φορά η ΕΥΒΟΙΑ θα είναι η αδικημένη, από την ΕΠΟ της εξυγίανσης.

- Καλό σύνολο θα έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνει την προετοιμασία η ομάδα. Η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα σε κάποιες θέσεις, αλλά όλα είναι δύσκολα, αφού δύσκολα θα βρεθούν ποδοσφαιριστές τουλάχιστον για τώρα.

- Ο προπονητής του ΑΟΝΑ κύριος Γκόφας δήλωσε πως η ομάδα είναι περισσότερο ποιοτική από την προηγούμενη χρονιά!!! Κύριε Γκόφα η ομάδα τέτοια εποχή είχε ποδοσφαιριστές με πολύ ποιότητα, αλλά στην συνέχεια η διοίκηση άνοιξε τις πόρτες και "άδειασε" την ποιότητα.