Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθούμε στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, στην νέα διοίκηση και στον προπονητή κύριο Σάκη Νικολάου ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.

-  Είναι τραγικό οι υπεύθυνοι ομάδας ποδοσφαίρου της Εύβοιας να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το ...
πρωτόκολλο και τα μέτρα, να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον ΔΟΑΠΠΕΧ ο οποίος τους παραχωρεί το γήπεδο και να έχουν στην κερκίδα 50 - 100 φιλάθλους!! Κύριοι ντροπή σας και σας το γράφουμε ξεκάθαρα. Είσθε επικίνδυνοι και βάζετε σε κίνδυνο ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, αλλά και μαλάκες γιατί βάλατε τους γνωστούς κωλοτούμπες και προσκυνημένους να μην αναρτήσουν φωτογραφίες της κερκίδας!!!  Δεν ελέγξατε όμως καλά την κατάσταση και έτσι το θέμα σας ξέφυγε. Επειδή η υγεία αφορά όλον τον κόσμο και όχι μόνο τον εαυτούλη σας, το γήπεδο πλέον δεν πρέπει να ανοίγει, χωρίς την παρουσία υπαλλήλου του ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Ο καθένας έχει την δική του άποψη και καλά κάνει και την γράφει, αλλά να αντέχει ν΄ ακούει και την άποψη των άλλων. Εμείς χαιρόμαστε αφού επηρεάζουμε πολλούς με τις απόψεις και τα σχόλια που γράφουμε. Πρόεδρος στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ο κ. Σωτηρίου και μη μας πείτε πως είχαν αποφασίσει κάτι τέτοιο πριν γράψουμε εμείς για πρόεδρο γλάστρα;;; Δεν θα το παραδεχθεί κανείς, αλλά οι πολλοί ξέρουν την αλήθεια και δεν μασάνε. Άλλη φορά, αλλά σύντομα θα γράψουμε σχόλιο για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ για να καταλάβουν καλά κάποιοι, αυτό που γράψαμε, "για τα μισθωμένα οχήματα". Φυσικά ο κ. πρόεδρος το έχει καταλάβει, γιατί κάτι τέτοια του αρέσουν.