Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

...φαπούλες

- Δεν έχουμε καμία διάθεση να μπούμε στην διαδικασία να συζητήσουμε το οτιδήποτε με τον οποιονδήποτε. Εμείς γράφουμε εδώ τις απόψεις μας κι όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα και δημόσια να τις κρίνει και να τις σχολιάσει.  Το γράφουμε αυτό, γιατί δεν θέλουμε πλέον εκ του ασφαλούς κάποιοι, να θέλουν να παριστάνουν ...
πως κάποιοι είναι. 
Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός και φυσικά δεν πληρώνει κάποιος μισθό σ΄ εμάς για να έχει και απαιτήσεις. Οι έμμισθοι έχουν υποχρέωση να υπηρετούν τον εργοδότη τους και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει. Δεν μπορεί όμως ο έμμισθος να έχει απαιτήσεις και να θέλει να είναι στο απυρόβλητο και εκτός σχολίων και κριτικής από τους άμισθους.

- Εμείς κλείσαμε οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο του κάποιοι "να μην μας γνωρίζουν", αλλά να θέλουν να γράφουμε τα καλύτερα γι΄ αυτούς και να μην ασκούμε κριτική. Στο φως αυτοί, στο φως κι εμείς. Παρασκηνιακά αυτοί, παρασκηνιακά κι εμείς. Με μηνιάτικο αυτοί, με μηνιάτικο κι εμείς. Αρέσει δεν αρέσει η απόφασή μας, εμείς θα την έχουμε οδηγό μας.

- Σε λίγες μέρες κι αφού τελειώσουμε με τα προβλήματα που μας δημιούργησε η θεομηνία, θα κάνουμε το νέο μας ξεκίνημα, με νέους και πολλούς συνεργάτες σε όλη την Εύβοια και την Αθήνα.