Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Σας ευχαριστούμε κύριε

  Αγαπητέ κύριε, όχι μαθήματα σ΄ εμάς με μηνύματα μέσω τρίτων. Καλοδεχούμενα τα μαθήματα, αλλά από κοντά και μούρη με μούρη.
Εμείς δεν είμαστε τα παιδάκια με τα οποία "λειτουργείς τον ανεμιστήρα σου και σου κουβαλάνε λάσπη".
Έχουμε γράψει πως εμείς γράφουμε τα πάντα και δεν φοβόμαστε την αλήθεια.
Ξέρουμε τα δικά μας, αλλά είσαι άτυχος, γιατί ξέρουμε και τα δικά σου.
Δυστυχώς πάντα μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αλλά όταν προσπαθείς να γκρεμίσεις το δικό μας σπίτι, εδώ και χρόνια, θα κάνουμε τα ....
πάντα για να το σώσουμε και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε.
Προσπαθείς τώρα να βγάλεις την ουρά σου απ΄ έξω και να φορτώσεις ευθύνες σε άλλους. Εμείς δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Περιφέρεια και τον Φάνη, ούτε φυσικά με εταιρείες οι οποίες έχουν συνεργασία με την αντιπεριφέρεια Εύβοιας. Φυσικά κι σεβόμαστε κάθε αρμόδιο και ευχαριστούμε την αντιπεριφέρεια για τα στοιχεία που μας έδωσε  σήμερα.
Τώρα μιλάμε για μαυρογιαλούρους οι οποίοι χρησιμοποιούν τα πάντα για την αυτοπροβολή τους. Δεν μας ενδιαφέρει η σχέση σας με την όποια εταιρεία, αλλά η δική σας προπαγάνδα και το ότι παίξατε με τον πόνο των πληγέντων.
Σαν ν μην έφταναν αυτά που γράψατε, πάτε τώρα και έχετε την απαίτηση να λένε οι τοπικοί πως εσείς τα κανονίσατε όλα.
Μπορεί ο φίλος σας αντιπεριφερειάρχης να μην θέλει να σας στενοχωρήσει, αλλά εμείς θα το κάνουμε.
Θα γράψουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του.
Το ξαναγράφουμε. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και αυτός είναι ο λόγος που επιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ.
Δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν εμπλεκόμενο και σεβόμαστε πως ο καθένας κοιτάζει τα συμφέροντά του και καλά κάνει. 
Αγαπητέ κύριε όταν εσύ εδώ και χρόνια μας ρίχνεις τόνους λάσπη και κάποιοι δεν σου είπανε μια κουβέντα, σήμερα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας ζητήσουν το παραμικρό. 
Θα συνεχίσουμε και όπως σε κερδίσαμε σε άλλα θέματα θα σε κερδίσουμε και τώρα.