Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φορτώστε υπομονή και κουράγιο, αφού τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Έρχεται η ώρα που τα παιδιά μας θα πρέπει, πρώτα ο Θεός, να πάνε στο σχολείο. Άλλη αγωνία πάλι, αφού ο κορονοϊός φαίνεται...
πως ήρθε για να μείνει και έχουμε και τους ανεγκέφαλους, οι οποίοι δεν λένε ή δεν θέλουν να δεχθούν τίποτα απολύτως και δεν θέλουν να π΄νε στα σχολεία, δεν θέλουν την μάσκα και γενικώς είναι αρνητικοί σε όλα.

- Τελειωμό δεν έχουν αυτά που μαθαίνουμε, για την χορηγία με τις 1000 μερίδες φαγητού που δόθηκαν στα Πολιτικά για το 3ήμερο από 15 έως και 17 Αυγούστου στους πληγέντες. Τελικά δεν ήταν 1.000 μερίδες την ημέρα, αλλά 1.000 μερίδες και για τις 3 μέρες!!!  Έχει ενδιαφέρον το θέμα, αφού σήμερα περιμένουμε και απαντήσεις από τον κύριο Κελαϊδίτη, για να διασταυρώσουμε και τα στοιχεία από την παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας στο θέμα του φαγητού για τους πληγέντες. Αργότερα περισσότερα για το θέμα και με αποκαλύψεις, με την συμπεριφορά ανθρώπων του βουλευτή.

- Τελικά η απόφαση μάλλον είναι οριστικοί για την Β΄ Κατηγορία και στην οποία θα έχουμε 3 ομίλους, αφού η ΕΠΣΕ με ανακοίνωσή της ζητάει από τις ομάδες της Κεντρικής Εύβοιας να δηλώσουν ποια θέλει να πάει στον Βορρά κι ποια στον Νότο.

- Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων για το Κύπελλο Εύβοιας. Θα τηρηθούν οι κανόνες λέει η ΕΠΣΕ και όλοι θα φοράνε μάσκα κλπ. Κύριοι συγνώμη, αλλά ευχόμαστε να μην εμφανισθούν όλα τα Σωματεία, γιατί τότε δεν σας σώζει κανένα πρωτόκολλο. Για φανταστείτε να στριμωχτούν στα γραφεία 60 άτομα!! Πρόεδρε η κλήρωση έπρεπε να γίνει παρουσία ελάχιστων και ας την μετέδιδες live αφού πό τεχνολογία ξέρεις.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Βουλευτής της αντιπολίτευσης κυκλοφορεί στην πιάτσα και λέει πως κατόπιν δικών το ενεργειών πήγαν στον 4ο όμιλο ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ!!! Τι άλλο θ΄ ακούσουμε Θεέ μου. Λοιπόν για να το κλείνουμε εδώ το θέμα, παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών ο κ. Στούπας ο οποίος ξέρει καλά τους εξυγιαντές της ΕΠΟ και υπογράφω πως έβαλαν βέτο ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Ρέτσας και ο Γραμματέας κύριος Πίσχινας, αφού τους είδα με τα μάτια μου στο Λευκαντί και σίγουρα δεν ήρθαν για να καταγράψουν τις ζημιές. Για όσους δεν το γνωρίζουν στο Λευκαντί χρόνια τώρα τα Καλοκαίρια, "συναντάς" την ΕΠΟ!!!