Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και πάμε σε μια άλλη περίοδο και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, αφού είχαμε και έχουμε τον κορονοϊό, ....
αλλά ήρθε και η θεομηνία, για να κουμπώσει και να μεγαλώσει το κακό.

- Επειδή οι ανεγκέφαλοι είναι πολλοί και λένε διάφορα, να ξέρουν πως η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα κι εμείς πρέπει να τα τηρούμε. Όταν εμείς δεν βάζουμε μάσκα για να μην χαθεί η ομορφιά μας, όταν εμείς πάμε εκεί που θα είμαστε  ο ένας πάνω στον άλλο, δεν μας φταίει κανείς. Υποχρεωτική η μάσκα και στην εκκλησία είπαν οι ειδικοί. Κι όμως ακόμη κι αυτοί που υπηρετούν δήθεν τους πολίτες πήγαν στις εκκλησίες χωρίς μάσκα!!! Μεγάλο παράδειγμα ο αντιδήμαρχος Κύμης κ. Θεοδώρου, ο οποίος φαίνεται πως ήθελε να είναι αναγνωρίσιμος μέσα από φωτογραφίες και αγνόησε επιδεικτικά το μέτρο, την ίδια ώρα που ο δήμος Κύμης Αλιβερίου με ανακοινώσεις του, μας λέει άλλα.

- Χθες δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν την ονομαστική τους γιορτή και λυπηθήκαμε που δεν είχαμε την ψυχολογία για να τηλεφωνήσουμε και να τους ευχηθούμε. Να είναι καλά και να ξέρουν πως τους έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Τους ζητάμε να μας συγχωρέσουν.

- Την καλημέρα μας και στον πρώην δήμαρχο κύριο Παγώνη, ο οποίος με δελτίο τύπου μας είπε πως είναι κοντά στους πληγέντες, αλλά γιατί εμείς δεν το είδαμε αυτό το κοντά;;; Μήπως ήθελε να πει πως ήρθε με κάποια άτομα του ΚΙΝ.ΑΛ;;;; Κύριε Παγώνη τι κάνατε 5 χρόνια δήμαρχος για τον Λήλα; Η  Βάκα, ο Γουρνής, ο Σέρρας, η Αϊδίνη και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, είναι εδώ από την πρώτη στιγμή και μην τους κουνάτε το δάχτυλο εσείς.

- Και τι δεν ακούσαμε για την ανακοίνωση /έκκληση της ΕΠΣ Εύβοιας προς τον φίλαθλο κόσμο, για συμπαράσταση στους πληγέντες. Λάθος η αρχική ανακοίνωση που δεν αναφερόταν σε όλες τις περιοχές, αλλά δεν σχολίασε κανείς και ανακοινώσεις άλλων, οι οποίοι παραχωρούν τα γήπεδα που δεν τους ανήκουν, μας λένε πως μετά από δική τους παρέμβαση θα φάνε οι πληγέντες στα Πολιτικά το Σαββατοκύριακο, αλλά οι ίδιοι δεν έκαναν παρέμβαση για να φάνε και οι άλλοι στα Ψαχνά, στο Μπούρτζι, στο Λευκαντί και αλλού!!!

- Για τι ποδόσφαιρο μιλάμε και για ποιες κατηγορίες; Υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο; Υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο ανδρών ή γυναικών; Θα διεξαχθούν σοβαρά πρωταθλήματα;  Δεν υπάρχει πλέον τίποτα και γι΄ αυτό δεν φταίει μόνο ο Κορονοϊός, αλλά και οι εξυγιαντές της ΕΠΟ οι οποίοι πλέον δείχνουν ενδιαφέρον  μόνο για τις εκλογές και για τίποτα άλλο.