Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και πάντα με υγεία. Λίγες μέρες ακόμη κι φεύγει και ο Αύγουστος και θα λέγαμε να μην σώσει και ξανάρθει, αφού αυτή την φορά, ήταν καταστροφικός.  Θα πείτε τώρα πως χωρίς Αύγουστο δεν κάνουμε και ειδικά αυτοί που θέλουν να πηγαίνουν και στην Μύκονο!!!! Και χωρίς ποδόσφαιρο δεν κάνουν άλλοι, αλλά μάλλον προς τα εκεί πάμε. Χθες είχαμε και αγώνες ....
προετοιμασίας για αρκετές ομάδες. Η απόφαση πάντως των ειδικών είναι σαφέστατη. Κλειστά τα γήπεδα για τους φιλάθλους, σε αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ερασιτεχνικό είναι και το πρωτάθλημα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και τα πρωταθλήματα Γυναικών.

- Ακούσαμε τον κύριο Γιώργο Στούπα μετά τον αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών με τον Κεραυνό Αγίου Θωμά να λέει πως καλύτερα να μην έχουμε πρωταθλήματα, παρά να μην έχουμε φιλάθλους στα γήπεδα. Έχει δίκιο ο κ. Στούπας και πιστεύουμε πως αυτή η απόφαση θ΄ αλλάξει. Ναι στα μέτρα και το πρωτόκολλο αλλά να επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολλοί σε κάθε γήπεδο.
Να έχουν όλοι μάσκα και να κρατούν τις αποστάσεις.

- Ούτε ν΄ ακούει  δεν θέλει ο κ. Στούπας, το ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πάει για πρωτάθλημα, αφού όπως είπε δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια ομάδα, όταν δεν ξέρεις αν θ΄ αρχίσει το πρωτάθλημα, αν θα τελειώσει και δεν θα έχεις έσοδα από εισιτήρια και χορηγίες.  Έχει δίκιο ο κύριος Στούπας, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι καταδικασμένος σε ρόλο πρωταγωνιστή, αφού του Στούπα και των συνεργτών του, δεν τους πάει ο ρόλος του κομπάρσου και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.

- Αυτοί που λένε πως ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν προσέχουν το Λευκαντί, κάνουν τραγικό λάθος και απλά κοιτάζουν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα ή κάνουν μικροπολιτική. Τα προβλήματα είναι τεράστια, προέχει η ασφάλεια των δημοτών και η υγεία τους και μετά θα λυθεί και το θέμα της παραλίας για την  οποία να θυμίσουμε, δεν είναι αρμόδιος ο Δήμος. Να ξέρουν πάντως πως και για την παραλία έχουν φροντίσει να μεταφερθεί άμμος και μάλιστα η καλύτερη. Και χθες το βράδυ η δήμαρχος κυρία Βάκα ήταν με τους αντιδημάρχους στο Λευκαντί και πέρασε απ΄ όλα τα καταστήματα. Εμείς μιλήσαμε με τον αντιδήμαρχο έργων τον κ. Βασίλη Γουρνή και μας είπε πως προχωρούν σε αποκαταστάσεις και να μην ξεχνά κανείς το μέγεθος της καταστροφής.

- Πολλά τα τηλεφωνήματα δεχθήκαμε για το αν ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει φύγει για το Μαϊάμι ή όχι.  Είναι γνωστό πως όταν ο Παπακωνσταντίνου κάνει μια ανάρτηση,  στα κοινωνικά δίκτυα όπως τα λένε, δημιουργεί θέματα και την πληρώνουμε εμείς. Η σύζυγος του κυρίου Παπακωνσταντίνου με τα δύο μικρά τους παιδιά έφυγαν για μόνιμη εγκατάσταση στο Μαϊάμι και αργότερα κάπου στον Νοέμβριο θα φύγει και ο πρόεδρος. Θα έρχονται στην Ελλάδα ως τουρίστες και μόνο. Πάντως μπορείτε να μιλάτε μαζί του και να μην ζητάτε από εμάς λεπτομέρειες. Πάντως δεν έμεινε εδώ για να προσέχει τα κηπευτικά του!!!!