Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

 - Δυστυχώς μέσα σε όλα έχουμε και προβλήματα με τα σταθερά τηλέφωνα και με το ίντερνετ. Που θα πάει όμως θα διορθωθεί κι αυτό, αφού οι γραμμές απέκτησαν προβλήματα μετά ...
την θεομηνία.

- Δεν πήγε λέει ο κύριος Καθαροσπόρης στην ενημέρωση που έκανε η δήμαρχος κυρία Βάκα στους αρχηγούς των παρατάξεων για την θεομηνία. Μπορεί ο άνθρωπος να ήταν σε διακοπές. Θα μας πείτε πως θα έπρεπε να τον εκπροσωπήσει κάποιος. Λεπτομέρειες αυτές. Ο κ. Καθαροσπόρης δεν είναι χθεσινός, αφού υπήρξε αντιδήμαρχος έργων για πολλά χρόνια και ξέρει καλά τι έκανε και τι δεν έκανε τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια. Υπάρχει πιστεύουμε και ένα άλλο θεματάκι. Δεν μπορεί να χωνέψει πως κέρδισε τις εκλογές η κυρία Βάκα, έγινε δήμαρχος και ο ίδιος ήταν τρίτος. 

- Την ώρα που ο Φάνης Σπανός και γενικότερα η Περιφέρεια δίνουν μάχη για ν΄ αποκαταστήσουν τις ζημιές κάποιοι οι οποίοι κάνουν τις διακοπές τους συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπο του Φάνη και του Κελαϊδίτη, γιατί  θέλουν να εξυπηρετήσουν κάποια εργολαβάκια τα οποία έχασαν την μάσα!!! Όταν αυτοί οι κύριοι βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για την λάσπη που έριξαν, θα τρέχουν να παρακαλάνε και θα ζητούν συγνώμη. Να μην το ξεχάσουν αυτό, γιατί το έχουν κάνει και στο παρελθόν.