Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

- Μεγάλε ντούπου-ντούπου, είσαι άπαιχτος σε ότι κάνεις και τα κάνεις όλα. Δεν είναι νέο αυτό που θ γράψουμε, αλλά το θέμα είναι στην λεπτομέρεια. Είναι γνωστό πως εκτός από μάνατζερ προπονητών, είσαι και μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι αυτό που λες στον κάθε πρόεδρο και τον κάθε προπονητή, ο οποίος νομίζεις πως σε πιστεύει. "Σου έφερα τον ποδοσφαιριστή, αφού ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και πόσο ...
θέλω η ομάδα να πάει καλά"!!! Βρε αθεόφοβε. Αφού τον ποδοσφαιριστή τον είχες πάει σε 2 - 3 ομάδες πριν καταλήξεις εκεί που τελικά πήγε και σε όλους έλεγες τα ίδια. Δεν πειράζει όμως. Συνέχισε εσύ το έργο σου.

- Για να μην αρχίσουμε να γράφουμε αλήθειες που θα πονέσουν κάποιους  εποχικούς επαγγελματίες της παραλίας, τους γράφουμε πως πρώτη προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή, η απομάκρυνση της λάσπης από σπίτια και καταστήματα, η απομάκρυνση φερτών υλικών από δρόμους κι αυλές και μετά η όποια αποκατάσταση της παραλίας για να δουλέψεις τις ξαπλώστρες και δεν ξέρουμε τι άλλο. Κανείς δεν έκανε συμβόλαιο με τον Θεό για να μην έχουμε θεομηνίες, ώστε να κάνεις εσύ την 3μηνη αρπαχτή σου.