Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας πρώτα και πάνω απ΄ όλα. Καλημέρα στους πληγέντες από την κακοκαιρία και να ευχηθούμε καλό κουράγιο και να τους δίνει δύναμη ο Θεός. Καλημέρα, σε όλους όσους είναι δίπλα τους και βοηθάνε. Θα στείλουμε την καλημέρα μας και σ΄ αυτούς....
που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η κυβέρνηση, η περιφέρεια και ο δήμος είναι δίπλα στους πληγέντες και δεν απουσιάζουν.

- Μέχρι και ο κύριος Αναγνωστάκης τέως δήμαρχος Χαλκιδέων, τέως βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ, τέως γραμματέας υπουργείου επί ΣΥΡΙΖΑ και τώρα επικεφαλής μιας παράταξης η οποία πάτωσε στις Περιφερειακές εκλογές, αισθάνθηκε την ανάγκη να κατηγορήσει για τα όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια!!! Κύριε Αναγνωστάκη, την επόμενη φορά που θα είσθε υποψήφιος θα δείτε τις ψήφους που θα πάρετε από τους πληγέντες.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα φέρνει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο όχι μόνο την απαλλαγή από κατανάλωση νερού, αλλά και από δημοτικά τέλη . Δημαρχίνα μας, είσαι πράγματι κοντά στους δημότες, ακούς και βλέπεις και μάλιστα την ώρα που κάποιοι, ψάχνουν να βρούνε κάτι για να έχουνε να λένε.

- Την καλημέρα μας στον Γραμματέα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, ο οποίος ανακάλεσε την παραίτησή του, αφού συνεδρίασε το ΔΣ και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Γιώργο χαρήκαμε πολύ για την εξέλιξη αυτή και ευχόμαστε να συναντηθούμε σύντομα για να μας πεις κάτι για "το παρατράγουδο" και να γελάσουμε και λίγο.

- Τελικά οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν πρόεδρο και δεν είναι ούτε γλάστρα, ούτε φυτό. Ανέλαβε πρόεδρος ο κ. Σωτηρίου Στέφανος και όλα θα πάνε μια χαρά για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.  Το γράφουμε γιατί τώρα δεν θα αμφισβητεί κανείς το ποιος πληρώνει. Καλή θητεία κύριε Σωτηρίου.