Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Ποδόσφαιρο γυναικών

Στην Α΄ Εθνική βρίσκονται οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά οργανωτικά και διοικητικά δεν είναι σε "ΕΘΝΙΚΌ" επίπεδο, αφού τα πάντα πλέον τα κινούν εξωδιοικητικοί.
Δεν θέλουμε να παρεξηγηθεί κανείς, γιατί αυτό το σωματείο θα πρέπει ν΄ αλλάξει κάποια πράγματα και να πάψει να έχει οργάνωση Γ΄ Τοπικής Κατηγορίας.
Υπάρχει ένα απλό πολύ απλό παράδειγμα. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Λεοντής Δήμος και ακόμη δεν είχαμε μια ανακοίνωση επίσημη.
Πριν λίγο καιρό πριν υπήρξε συνεδρίαση του ΔΣ και είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με κάποιες προϋποθέσεις.  Τελικά αυτό δεν έγινε και φτάσαμε στην....
παραίτηση Λεοντή. Αυτή την στιγμή η θέση του προέδρου παραμένει κενή.
Ακούμε διάφορα για τους βασικούς χρηματοδότες της ομάδας, αλλά, άλλα λέει η μια πλευρά και άλλα η άλλη. 
Ουσιαστικά ποτέ κανείς δεν θα μάθει όλη την αλήθεια, αφού όπως όλα δείχνουν ο παραιτηθείς πρόεδρος ήταν το μαύρο πρόβατο και ουσιαστικά δεν θα είχε ρόλο στην ομάδα, εκτός από το να βάζει κάποια χρήματα, λίγα ή πολλά, δεν το γνωρίζουμε.
Η λογική λέει πως ο κ. Στέφανος Σωτηρίου θα πρέπει να είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Η λογική όμως πάει περίπατο, γιατί δεν θα χρησιμοποιηθεί σ΄ αυτή την περίπτωση.
Προφανώς θα δούμε πρόεδρο κάποιον άλλον από τα μέλη του ΔΣ ή γιατί όχι και κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο θα είναι στο ΔΣ στην θέση του παραιτηθέντος προέδρου.
Για τους εξωδιοικητικούς ο κ. Βασίλης Πίσχινας έχει αναλάβει ουσιαστικά τα καθήκοντα του Γραμματέα, ο κ. Αποστόλης Αβερκιάδης το κομμάτι της επικοινωνίας και ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή.
Το αν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πετύχουν στόχους δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε, γιατί δεν ξέρουμε τι στόχους έχουν βάλει.
Κάποια στιγμή πάντως, το σωματείο των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ θα πρέπει να βγει στο φως και να μην λειτουργεί στο παρασκήνιο και με συζητήσεις στα καφενεία.
Οι δικές μας πληροφορίες έλεγαν και λένε πως ο κ. Λεοντής δεν ήθελε συνεργασία με τους κυρίους 
Μπλέτσα και Αβερκιάδη και πως η άλλη πλευρά τον κατηγόρησε πως ήθελε να επαναφέρει τον κ. Τουλούμη.
Το τι είναι αλήθεια και το τι ψέματα το γνωρίζουν οι ίδιοι και ευχόμαστε κάποια στιγμή να βρούνε την δύναμη να μιλήσουν δημόσια και ειλικρινά.