Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ξαφνικά μέσ σ΄ αυτόν τον κακό χαμό που ζούμε, είχαμε και την παραίτηση του Γραμματέα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, για προσωπικούς λόγους όπως λέει στην ανακοίνωση. Κύριε Σίδερη, εμάς δεν μας πείσατε. Δεν μας πείσατε, αφού κάνατε λόγο για αξιοπρέπεια. Αυτό και μόνο μας έδωσε να καταλάβουμε πως υπάρχει σοβαρός λόγος και για τον οποίο δεν μπορείτε να αντιδράσετε όπως θα θέλατε, επειδή απλά είσθε ....
μέλος του ΔΣ του ΗΡΑΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Η άποψή μας αγαπητέ Γιώργο, μπορεί να είναι αυθαίρετη και εντελώς προς λάθος κατεύθυνση, αλλά αυτή είναι. Από την πορεία αυτή του ΗΡΑΚΛΗ δεν περισσεύει κανείς και ιδιαίτερα εσύ αγαπητέ Γιώργο και θέλουμε να πιστεύουμε πως το ΔΣ δεν θα κάνει δεκτή την παραίτησή σου. Να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου και ξανασκέψου το γιατί και στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών μια οικογένεια είσθε.

- "Οργώνουν" από σήμερα και το Λευκαντί οι επιτροπές καταγραφής ζημιών του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίες έγιναν περισσότερες, ώστε να τελειώσει το έργο τους νωρίτερα και να πάρουν τις αποζημιώσεις τους οι πληγέντες. Υπάρχουν πάντως πολλές πληγές, αφού η θεομηνία δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά της και μακάρι το Λευκαντί να επανέλθει στην εικόνα που είχε και γιατί όχι να είναι και καλύτερη. Γενικά είμαστε τυχεροί στην ατυχία μας, αφού η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της είναι δίπλα στους πληγέντες και την φωνή της την ακούει η Περιφέρεια και η κυβέρνηση.

- Αλήθεια ο βουλευτής κύριος Κεδίκογλου δεν θα βρει μία ακόμη φιλική προς αυτόν εταιρεία, για να εξασφαλίσει κάποιες μερίδες φαγητού και για το Μπούρτζι, ώστε να προβληθεί έτσι ο ίδιος και η φιλική του εταιρεία; Μήπως τελικά θα το πάει κομμάτι κομμάτι για να νομίζει ο κόσμος πως κάτι καλό κάνει; Κύριε Κεδίκογλου δεν θέλουμε ν΄ αρχίσουμε να γράφουμε, γιατί δεν έχουμε κανέναν λόγο να πάρει η μπόρα και την εταιρεία. Ευτυχώς που η κυβέρνηση και η Δημοτική Αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα τα καταφέρνουν και χωρίς εσάς.

- Όταν περνάς μια περιπέτεια και τα προβλήματα από την θεομηνία είναι πολλά, είναι βέβαιο πως θα στηριχθείς και σε γνωστούς και φίλους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μας και ιδιαίτερα αυτούς που βοήθησαν ώστε έστω και με προβλήματα να επαναφέρουμε σε κίνηση το αυτοκίνητο. Μέσα από την καρδιά μας τους ευχαριστούμε και θα είμαστε δίπλα τους πάντα.

- Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, κάνουν διάφορα και δυστυχώς καθημερινά αλλάζουν τις αποφάσεις τους, όχι για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά για το καλό της δικής τους ΕΠΣ, των δικών τους ομάδων, των δικών τους διαιτητών. Τώρα έχουν μπροστά τους εκλογές  και η παράταξή τους δεν είναι όπως λένε μια γροθιά, αλλά υπάρχουν 2 -3 οι οποίοι θέλουν ν είναι αυτοί πρόεδροι. Η ΕΠΣ Εύβοιας θα πρέπει να προσέξει πολύ και να δώσει την ψήφο της σε αυτούς που θα την υπολογίσουν.