Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

"Καημένα παρατράγουδα" ειλικρινά σας θέλουμε ενωμένους και όχι σε κατάσταση διάλυσης. Μετά "την σφαλιάρα" με τις ομάδες σας, μετά την σφαλιάρα της αναδιάρθρωσης, μετά την λάσπη και τις συκοφαντίες που δεν απέδωσαν, αυτά που θέλατε, έρχεται σήμερα μία ....
ακόμη σφαλιάρα, αφού είχατε στόχο την κατάληψη ή την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Για κάποιους σήμερα υπάρχουν και οι αποδείξεις για να τους πούμε, πως άλλα λένε κι άλλα κάνουν, πως ο λόγος τους δεν έχει καμιά βαρύτητα και πως ποτέ δεν θα μπορέσουν μόνοι τους, ν΄ αρθρώσουν λόγο και θα τους είναι πάντα απαραίτητα τα δεκανίκια.

- "Καημένα παρατράγουδα", δεν είσθε για πέταγμα. Είσθε χρήσιμα σε κάποιους, κάποιες στιγμές. Σας χρησιμοποιούν, κάνουν την δουλειά τους και μετά θα είσθε πάλι στο περιθώριο. Αυτό κάνει και ο αρχηγός σας. Πάει με κάποιον για να εκδικηθεί κάποιον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι γελάνε μαζί σας. Σύντομα πάντως "θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι", όπως λέει κι ο λαός.

- Το χάρηκε το παρατράγουδο. Γιατί όμως; Μήπως γιατί μετά το χάσιμο του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Β΄ κατηγορία και την αποτυχία να ελέγξει την αναδιάρθρωση, έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις και παραίτηση, αλλά τα κατάπιε όλα;
Μήπως γιατί ο κάθε υποψήφιος στις εκλογές για ΔΣ δεν μπόρεσε να πάει ούτε ένα ακόμη μέλος να ψηφίσει; Ήταν 16 οι υποψήφιοι και ούτε 30 δεν πρέπει να ψήφισαν!!! Αυτές είναι φάπες καημένο παρατράγουδο και να δούμε πότε θα έρθει η πρώτη παραίτηση κι ποιος θα είναι ο τυχερός.