Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

- Η δήμαρχος Έλενα Βάκα, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να μπει μια τάξη στο θέμα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την διαχείρισή τους και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρχουν υπόνοιες για αποφάσεις οι οποίες είναι σε βάρος των δημοτών. Η ίδια έχει δώσει το στίγμα της και δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της και πιστεύει πως....
κάνουν ότι μπορούν. Αν δεν μπορούν τότε θα αντικατασταθούν.

- Εμείς δεν έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον διευθυντή του ΔΟΠΠΕΧ τον κύριο Φώτη Γκούνη. Ο κ. Γκούνης δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για κάποιες αποφάσεις. Την πολιτική ευθύνη την αναλαμβάνει η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη ο αντιπρόεδρος κύριος Νίκος Ρόγκας και φυσικά τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στο Δήμο και αυτό σημαίνει πως γι΄ αυτές πληρώνουν ΟΛΟΙ οι δημότες. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τις χρησιμοποιεί για να κερδίζει χρήματα αυτός και ταυτόχρονα να επιβαρύνει τους δημότες. Όποιος θέλει να βρεθεί κατηγορούμενος για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, ας συνεχίσει μια ιστορία που κρατάει χρόνια.

- Το θέμα δεν θα κλείσει ποτέ για μας, αν ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν πάρει αποφάσεις και δεν πάψει να χρεώνει χρόνια τώρα τους δημότες για να έχουν κάποιοι τα παραμάγαζα, στο όνομα του αθλητισμού και του πολιτισμού.