Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

Καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να προσέχετε γιατί ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και μην ακούτε τους ψευτόμαγκες οι οποίοι από το διαδίκτυο προσπαθούν να πουλήσουν μούρη, ενώ στην πραγματικότητα τρέμουν από τον φόβο και φορούν διπλή μάσκα!!! Υπάρχει θέμα και πρέπει να προσέχουμε. Κρατάμε αποστάσεις και φοράμε την μάσκα. Αν θέλουμε τραλαλά στα μπαράκια και ο ένας πάνω ...
στον άλλον, να ξέρουμε πως δεν θ΄ αργήσει να έρθει η ώρα, κατά την οποία θα μας επισκεφτεί ο Κορονοϊός.

- Από παντού σκάνε μεταγραφές στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά έλεος δηλαδή. Μεγάλες μεταγραφές όλες; Έγινε κάποια σημαντικότατη μεταγραφή και δεν το καταλάβαμε. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές πάνε από την μία στην άλλη ομάδα.
Μεγάλη μεταγραφή ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει την διαφορά σε μια ομάδα, δεν έχουμε δει ακόμη. Όταν κι αν γίνει πως θα την χαρακτηρίσουμε; Διαστημική;;;;

- Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του προπονητή Δημήτρη Βαλκάνου στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας και κατά την άποψή μας, ο Δημήτρης έπρεπε να είχε επιστρέψει εκεί τον Φεβρουάριο όταν είχε τελειώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αν επέστρεφε τότε, η ομάδα τώρα θα ήταν πανέτοιμη. Εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες του Δημήτρη και πιστεύουμε πως μπορεί να δώσει ρόλο πρωταγωνιστή στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

- Συνεχίζει στην ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΥ ο προπονητής κύριος Σταύρος Σταθαράς, ο οποίος έχει και γνώση και εμπειρία, είναι αρκετά σοβαρός και μπορεί να έχει μια πειθαρχημένη ομάδα. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στον κ. Σταθαρά.

- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ Ν. Λαμψάκου, έχουμε ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και αυτό είναι το φυσιολογικό, αφού η ομάδα και καλή πορεία είχε και η διοίκηση Δημήτρη Τσιτίνη ήταν με το παραπάνω εντάξει στις υποχρεώσεις της.

- Μία και σήμερα, λένε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για την Γενική Συνέλευση και πάλι καλά που η διοίκηση φρόντισε να κλείσει τον χώρο ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 100 άτομα. Δύσκολα τα πράγματα, αφού θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα και πέσουν πρόστιμα. Θα επιτραπεί η είσοδος στα μέλη τα οποία θα είναι τακτοποιημένα οικονομικά, ώστε ν΄ αποφύγουν τον συνωστισμό, γιατί αν συμβεί αυτό, θα υπάρξουν συνέπειες. Για καλό και για κακό να έχετε και την μάσκα μαζί σας.

- Απόλυτη σιωπή για τα παραμάγαζα στο χώρο του αθλητισμού, τα οποία ιδρύουν δήθεν συλλόγους ή χρησιμοποιούν συλλόγους που δεν είναι ενεργοί, για να λειτουργούν ουσιαστικά σχολές ποδοσφαίρου, αλλά να έχουν μόνο έσοδα και αυτά μαύρα, ενώ τα έξοδα θα τα πληρώνουν οι δημότες, αν ο ΔΟΑΠΠΕΧ παρανομήσει και παραχωρήσει δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι προπονητές που θέλουν αυτά τα μαγαζάκια να ακολουθήσουν άλλες διαδικασίες και κάποιοι που θέλουν να γίνουν παράγοντες, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην παραπονεθούν με υτά που θ΄ ακολουθήσουν.

- Κυριακή σήμερα και σας αφήνουμε να την απολαύσετε.