Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Καμία επικοινωνία


- Επειδή ακούμε πολλά και διάφορα για το θέμα της δικής μας παρέμβασης προς τα μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως ουδεμία επικοινωνία είχαμε με μέλη του Σωματείου και οι λόγοι είναι απλοί. 
1) Εμείς γράφουμε την άποψή μας δημόσια, δεν κρυβόμαστε και το κυριότερο δεν κάνουμε κωλοτούμπες.
2) Δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου σ΄ αυτές τις εκλογές και φυσικά δεν ....
γνωρίζουμε, ούτε τους υποψηφίους.
3) Έχουμε μια υποψία, πως την Δευτέρα δεν θα γίνουν τελικά "εκλογές", τουλάχιστον όπως κάποιοι θα περίμεναν και απλά θα δοθεί εντολή στον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης κύριο Βασίλη Καρλατήρα, να συνεχίσει με τους συνεργάτες του, για τα επόμενα χρόνια.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σε καμία περίπτωση δεν θα τηλεφωνούσαμε σε μέλη της ομάδας, για να τους επηρεάσουμε υπέρ κάποιου υποψηφίου. Εμείς μέσα από αυτά που γράφουμε, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε κλίμα, ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να προχωρήσει απαλλαγμένη από αυτούς οι οποίοι θέλουν να την χρησιμοποιούν, χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη και απλά να έχουν λόγο στην πορεία της ομάδας από το παρασκήνιο.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι σ΄ αυτές τις εκλογές.
Έχουν δηλώσει κάποιοι ενδιαφέρον, αλλά το αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον θα το διαπιστώσουμε το απόγευμα της Δευτέρας.
Εμείς δεν συμμεριζόμαστε αυτούς που προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο και να εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε.
Υπάρχουν δύο διοικητικές φιλοσοφίες, αυτή την στιγμή.
Την μία εκφράζει η πλευρά του κυρίου Βασίλη Καρλατήρα και την άλλη η πλευρά του κυρίου Γιώργου Τόλια.
Η πλευρά του κυρίου Καρλατήρα, είναι αυτή η οποία έβαλε τις βάσεις και "νομιμοποίησε" το σωματείο από κάθε πλευρά, κράτησε την ομάδα ζωντανή, την έχει έτοιμη για την περίοδο 2020 - 2021 και θα στηριχθεί οικονομικά στις τσέπες όλων των διοικούντων και σε επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη, στα μέλη αυτής της διοίκησης. Τέλος, η πλευρά Καρλατήρα θέλει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρωταγωνιστή και φυσικά δεν θα υποσχεθεί πως θα οδηγήσει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.
Η πλευρά του κυρίου Τόλια, έχει εντελώς άλλη φιλοσοφία. Ο ίδιος ο κύριος Τόλιας δηλώνει ερωτευμένος με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν μπορεί να του το απαγορεύσει κανείς. Με ποιους όμως θέλει να διοικήσει το σωματείο; Με αυτούς οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουν βάλει ούτε 1 ευρώ στην ομάδα και απλά θέλουν να πληρώνουν άλλοι και να κάνουν κουμάντο αυτοί. Με αυτούς οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια, υποσχόταν στον κύριο Τόλια πως θα είναι μαζί του και στο τέλος τον άφηναν μόνο του και βρισκόταν και απέναντί του.
Η πλευρά του κυρίου Τόλια δήλωνε, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, θα είχε έλθει σε συμφωνία με επενδυτή και θα είχε και το ΑΦΜ ομάδας ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να δηλώσει συμμετοχή, στην επαγγελματική κατηγορία, της Β΄ Εθνικής.
Μέχρι και αυτή την ώρα, τίποτα τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί  και φυσικά είναι αδύνατον να συμβεί, για πολλούς και διάφορους λόγους, με κυριότερο αυτόν που έχει να κάνει  με τα οικονομικά, αφού για να είσαι στην Β΄ Εθνική θα πρέπει να ξεκινήσεις με 500.000 ευρώ και να έχεις άλλα τόσα για τα συμβόλαια κλπ και φυσικά ένα σοβαρό ποσόν για να αγοράσεις το ΑΦΜ άλλης ομάδας.
Πάμε τώρα στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Ποιοι θα το προκαλέσουν αυτό κι "τι θα παντρέψουν";
Γιατί λέει δεν πήγε ο Καρλατήρας να συναντήσει τον κύριο Τόλια.
Συγνώμη, αλλά ο κύριος Τόλιας με δηλώσεις του μίλησε για έτοιμη διοίκηση, είπε πως έχει κλείσει προπονητή και ποδοσφαιριστές και απλά μετά από ερωτήσεις είπε πως αν θέλει ο κ. Καρλατήρας μπορεί να ενταχθεί στο διοικητικό σχήμα, αφού έχει κρατήσει μια θέση!!!
Ο κύριος Καρλατήρας από την άλλη, έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί συνεργασία με τον κύριο Τόλια και εξήγησε τους λόγους.
Φίλες και φίλοι τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφασίζουν κι εμείς θα περιμένουμε να δούμε ποια από τις δύο πλευρές θα έχει να παρουσιάσει ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, αφού θα πρέπει να υπάρχουν 9 άτομα για το ΔΣ και τουλάχιστον 2 - 3  αναπληρωματικά και φυσικά 3 μέλη για εξελεγκτική επιτροπή και τα αναπληρωματικά τους.
Κλείνοντας να εξηγήσουμε και κάποιο θέμα με κάποιους κυρίους οι οποίοι παίζουν παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια και μας θυμίζουν τους γέροντες του "μάπετ σόου".
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Είπανε πολλά εναντίον μας και μ ας κατηγόρησαν πως είμαστε ενάντια στον κύριο Τόλια. Ξέχασαν πως ήταν αυτοί που τον άδειασαν πολλές φορές και όχι μόνο αυτόν. Δηλώνουν και πάλι πως θα είναι υποψήφιοι μαζί του. Μακάρι λέμε εμείς για να μπορέσουμε να γράψουμε αυτά που ξέρουμε κι πρέπει να γράψουμε. Για να το κάνουμε όμως, θα πρέπει να είναι υποψήφιοι, γιατί τότε και μόνο είτε εκλεγούν, είτε δεν εκλεγούν μπορούμε ν κάνουμε αναφορά στα ονόματά τους και να αναφερθούμε σε γεγονότα και συμπεριφορές.
Εμείς έχουμε γράψει πολλές φορές την θέση μας. Για να μην εκδηλωθεί καμία αχαριστία προς αυτούς που πήραν την ομάδα από το χεράκι, την τακτοποίησαν, την νομιμοποίησαν και την κράτησαν όρθια στην κατηγορία και αυτοί είναι ο προπονητής κύριος Παναγιώτης Τοκπασίδης, οι ποδοσφαιριστές και ο κ. Καρλατήρας με τους συνεργάτες του, να τους δοθεί η εντολή να συνεχίσουν και από τον Ιούνιο του 2021 η Γενική Συνέλευση να είναι αυτή η οποία θ΄ αποφασίζει και μάλιστα να είναι μια Γενική Συνέλευση ενεργών μελών τα οποία θα βάζουν και το χέρι στην τσέπη.
Σταματάμε εδώ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.