Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Όπως λέει το τραγούδι "και ο μήνας έχει επτά (7). Αυξήθηκαν κατά πολύ τα κρούσματα του κορονοϊού κσι όλα δείχνουν πως δεν προσέχουμε. Μας αρέσει τελικά να μην πειθαρχούμε και....
γουστάρουμε να μας επιβάλλουν μέτρα. Ο Αύγουστος θα περάσει γρήγορα κι αν συνεχίσουμε στο πολύ χαλαρό, θα φτάσουμε στις απαγορεύσεις και στα sms.

- Ηρεμία επικρατεί στις τάξεις του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ο προπονητής κ. Μεθενίτης έχει ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις. Όλοι δείχνουν ευχαριστημένοι με την πορεία στην προετοιμασία και πιστεύουν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο  πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. 

- Έκανε δηλώσεις ο προπονητής του ΑΟΝΑ κι είπε πως η ομάδα έχει στόχο να πάει ψηλά και θα τα καταφέρει, αφού την ετοιμάζει από την αρχή ο ίδιος. Κύριε Γκόφα ευχόμαστε όλα να πάνε καλά με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά αυτή η ομάδα έχει ως συνήθεια την αλλαγή προπονητών. 

- Οι εκλογές τελείωσαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλά θα κάνουν όλοι, να βρεθούν δίπλα στην ομάδα, εκτός κι αν το ενδιαφέρον τους ήταν μέχρι τις εκλογές. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία και όλα πάνε καλά. Θα περιμένουμε να δούμε ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές θα πάνε στην ομάδα, αφού θα γίνουν 2 - 3 προσθήκες ακόμη.

- Καλό είναι να το ρίχνουμε και λίγο στο χαβαλέ, αλλά να μην ξεπερνάμε τα όρια, κάποιοι όμως τα έχουν ξεπεράσει και βλέπουμε να δημιουργούμε και άλλη στήλη, κάτι σαν "ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" δηλαδή. Εμείς δεν έχουμε θέμα κι αν το γουστάρουν, ας συνεχίσουν έτσι και θα έχουμε να γράφουμε, για να τους δίνουμε πόνο.