Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Από χθες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει πλέον, όχι προσωρινή αλλά διοίκηση για τα επόμενα 2 ή 3 χρόνια και είναι μια ομάδα με τα όλα της. Ότι είχαμε να γράψουμε, το έχουμε γράψει και πλέον αυτά τελείωσαν και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξεκινά ένα νέο δρομολόγιο, στο οποίο επιβάτες δεν μπορούν να είναι ούτε τζαμπατζήδες, ούτε υβριστές, ούτε ....
συκοφάντες των διοικούντων, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Αυτή η διοίκηση έχει υποχρέωση να προστατέψει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί αποδείχθηκαν μάγκες και χωρίς λεφτά, έσωσαν την αξιοπρέπεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τελεία κι παύλα.

- Και κάτι προς τους ανθρώπους της ΕΠΣΕ, οι οποίοι κάνουν λάθος να ζητούν να πληρώσει η σημερινή διοίκηση κάποια χρήματα που δόθηκαν για εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ και τα οποία αν και πέρασαν κάποια χρόνια, δεν τα είχαν ζητήσει, για κάποιους λόγους και τα ζητούν τώρα. Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, αγαπητέ κύριε Πίσχινα, είναι λάθος αυτό που κάνετε. Τα χρήματα αυτά τα χρωστούν πρόσωπα και όχι η ομάδα. Καλέστε προσωπικά τους κυρίους που χρωστάνε, αν χρωστάνε και πάρτε τα.
Από τότε πέρασαν κι άλλες διοικήσεις και δεν τα ζητήσατε. Σταματάμε εδώ γιατί πιστεύουμε πως θα κάνετε αυτό που πρέπει.

- Όλα κύλησαν ομαλά κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και κανείς μα κανείς δεν αμφισβήτησε την διαδικασία και το αποτέλεσμα. Εμείς ως συνήθως έχουμε ενστάσεις και οφείλουμε να τις καταθέσουμε. 

- Αλήθεια τι γράψαμε εμείς για τον κύριο Γιαμπουρά και είπε στον κύριο Καρλατήρα πως έπρεπε να καταγγείλει την επίθεση που του κάναμε;;; Κύριε Γιαμπουρά, εμείς δεν κάνουμε επιθέσεις, ούτε σε ανθρώπους, ούτε σε ζώα. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι μας βρίζουν και μας συκοφαντούν, αλλά στο τέλος καταλήγουν εκεί που πρέπει. Κύριε  Γιαμπουρά, στις δημοκρατίες πρέπει να ξέρετε πως υπάρχει και η κριτική και το σχόλιο, ώστε η κοινή γνώμη στο τέλος να έχει διαμορφώσει άποψη και την ώρα της κάλπης ν΄ αποφασίζει.

- Χθες 50 περίπου μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αποφάσισαν και έπέλεξαν αυτούς που πίστεψαν. Ήσασταν υποψήφιος και πήρατε 15 σταυρούς προτίμησης. Αλήθεια φταίνε οι ψηφοφόροι; Γιατί δεν εκτίμησαν την προσφορά σας στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Πως να την  εκτιμήσουν άραγε, όταν διαπίστωσαν πως ήσασταν στην ίδια πλευρά με τον εκλεκτό του εκτελεστικού, ο οποίος οδήγησε στο πουθενά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; 

- Το μόνο που μας στενοχωρεί είναι το οτι ο κύριος Τόλιας οδηγήθηκε για μία ακόμη φορά σε μια λάθος κίνηση και με ανθρώπους οι οποίοι "έδωσαν πολλά" στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν είχαν να δώσουν άλλα. Κύριε Γιαμπουρά ήσασταν υποψήφιος και έχουμε κάθε δικαίωμα να σχολιάσουμε την υποψηφιότητά σας και το αποτέλεσμα.