Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά με το θέμα της χαλάρωσης στο θέμα κορονοϊού αφού κάποιοι προτιμούν το όποιο πάρτι και όχι την ....
υγεία. Δυστυχώς η ανευθυνότητα χτυπάει κόκκινο και αυτό σημαίνει πως ο κορονοϊός θα είναι εδώ και μόνο από τύχη δεν θα χτυπήσει την πόρτα μας.

- Πάλι τα ίδια και τα ίδια με το θέμα της προσπάθειας κάποιων να κάνουν κακό στην ομάδα του ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ και γενικότερα στο ΛΗΛΑΝΤΙΟ.  Η προσπάθεια θα πέσει στο κενό, γιατί η εκδικητικότητα ενός προπονητή και της κυρίας η οποία έχει ως συνήθεια το να διαλύει ομάδες και όχι μόνο, δεν μπορεί να έχει απήχηση στο Βασιλικό και θα πέσει πάνω σε τοίχο. 

- Ξέρεις τι σημαίνει να καλείς παιδιά να κάνουν εγγραφή σε μια ακαδημία και να μην κάνεις ουδεμία αναφορά στο όνομα του όποιου προπονητή είναι πίσω από την όλη κίνηση; Ο κύριος αυτός ουδεμία σχέση έχει με το Βασιλικό, δυστυχώς για τον ίδιο δεν μπορεί να βρει ομάδα για να εργασθεί και αντί να κάνει ότι θέλει να κάνει στον τόπο που κατοικεί, θέλει να δημιουργήσει θέμα στο Βασιλικό και στο Ληλάντιο γενικότερα, έχοντας δίπλα του την κυρία από τα Λουκίσια η οποία επίσης δεν την θέλουν στις ομάδες της περιοχής της και θέλει να εκδικηθεί τον ΛΗΛΑ και το Βασιλικό για γνωστούς λόγους, τους οποίους κάποια στιγμή θα γράψουμε με ονοματεπώνυμα.

- Οι γονείς οι οποίοι παρασύρθηκαν και είναι ελάχιστοι, θα καταλάβουν σύντομα πως κάνουν κακό στην περιοχή και κάποιοι ως επαγγελματίες θα πρέπει να το σκεφτούν. Δεν πιστεύουμε πως έχουν περισσότερα παράπονα, από όσα έχουμε εμείς από την συμπεριφορά ανθρώπων του ΛΗΛΑ. Τα όποια παράπονα και οι όποιες διαφορές όμως δεν θα μας οδηγήσουν στο να φέρουμε στην ομάδα πρόσωπα από άλλες περιοχές και να διασπάσουμε την κοινωνία του Βασιλικού και γενικότερα του Ληλαντίου. Αν ο ΔΟΑΠΠΕΧ έφτασε στο σημείο να μην ακούσει τα όσα πραγματικά συμβαίνουν, αλλά να βάλει μπροστά το όποιο πολιτικό και προσωπικό κόστος, θα βρει απέναντί του μια ολόκληρη κοινωνία. Η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη και ο αντιπρόεδρος κύριος Ρόγκας θα πρέπει να είναι και είναι με τους δημότες και τους φορείς του Βασιλικού και του Ληλαντίου και όχι με τα παραμάγαζα που θέλουν να στήσουν δύο πρόσωπα τα οποία δεν έχουν σχέση με το Βασιλικό κι το Ληλάντιο γενικότερα. Τα γήπεδα με φυσικό χόρτο στο Ληλάντιο δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους συλλόγους της περιοχής και είναι φυσικό να μην μπορούν να φιλοξενήσουν και συλλόγους οι οποίοι δημιουργήθηκαν για να παρέχουν μεροκάματο σε ανθρώπους άλλων περιοχών και να κάνουν κακό στις ομάδες της περιοχής.

- Η διοίκηση Δημήτρη Τσιτίνη του  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ Ν. Λαμψάκου εκτός από το ότι κράτησε τον βασικό κορμό της ομάδας προχωρά σε μεταγραφές ουσίας, αφού απέκτησε τον έμπειρο και καλό ποδοσφαιριστή Γιώργο Αγγελάτο. Να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή να είναι υγιής και να βοηθήσει τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ να πετύχει τους στόχους του.

- Σάββατο σήμερα και όπως κάθε Σαββατοκύριακο του Καλοκαιριού, σας φήνουμε να χαλαρώσετε κι αν υπάρξει κάτι σημαντικό θα σας ενημερώσουμε.