Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Καλημέρα στα "καημένα παρατράγουδα" και δηλώνουμε πανέτοιμοι να προχωρήσουμε στην κατάργηση αυτής της στήλης, γιατί τα μαντάτα που φτάνουν στ΄ αυτιά μας, λένε πως η παρέα έγινε μαλλιά κουβάρια και ούτε που κάνουν μια στάση .....
για καφέ στις πλατείες των Ψαχνών!!!

- Τελικά βρέθηκε το Σωματείο  "ΠΙΣΩ", αλλά θα δούμε αν οι αρμόδιες αρχές του  δώσουν άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα με αυτό το όνομα. Υπάρχει λένε θέμα, αφού το μαρκάρισμα "από πίσω" είναι παράβαση και ο κανονισμός είναι σαφέστατος!!!

- Τελικά αγαπητά παρατράγουδα δεν είπατε κουβέντα για το αποτέλεσμα των εκλογών ή για να γράφουμε όλη την αλήθεια, κάνατε ότι κάνατε προεκλογικά κι αφού είδατε πως τα κουκιά δεν βγαίνουν, λουφάξατε. 

- Μέχρι και ο μπουκαδόρος σας άδειασε και πήγε στο πλευρό του Καρλατήρα. Εμείς το έργο το έχουμε ξαναδεί, αφού το έχετε ξανακάνει με τις εκλογές στην ΕΠΣΕ. Καθημερινά βρίζατε  τον Παπακωνσταντίνου, τον Ρέτσα και τους άλλους και λίγο πριν την κάλπη βγάζατε φωτογραφίες μαζί τους κάνοντας αγκαλίτσες!!!!

- "Καημένα παρατράγουδα" τώρα σας έμαθαν ΟΛΟΙ. Ευτυχώς που υπάρχει κι ο δήμαρχος και σας απασχολεί γιατί αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.