Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

- Μπορεί να έχουν δίκιο οι αρμόδιοι του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά έχουν και τα απαραίτητα για να το αποδείξουν και πραγματικά να μας κάνουν ν΄ αλλάξουμε άποψη και γιατί όχι να ζητήσουμε και συγνώμη γενικότερα ακόμη κι π΄ αυτούς που χαρακτηρίσαμε παραμάγαζα.
Επιμένουμε να λέμε πως έχουν παραχωρηθεί αθλητικές εγκαταστάσεις σε ανθρώπους οι οποίοι τις χρησιμοποιούν για να εισπράττουν ....
χρήματα από γονείς παιδιών και όλα τα έξοδα των εγκαταστάσεων τα πληρώνουν οι δημότες.
Η κακή και η υπερβολική χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων φορτώνει τον λογαριασμό των λειτουργικών εγκαταστάσεων με χιλιάδες ευρώ. Μόνο για το ηλεκτρικό ρεύμα, δήμος και ΔΟΑΠΠΕΧ πληρώνουν απίστευτα ποσά, αφού η χρήση του ηλεκτροφωτισμού κρατάει πολλές φορές μέχρι τα μεσάνυχτα.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν πό εκεί.
Υπάρχουν ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΗΠΕΔΑ 5Χ5 και ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, για τα οποία οι δημότες πληρώνουν απίστευτα ποσά κάθε μήνα, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και αφού αυτοί που "έχουν τα κλειδιά" και την διαχείριση δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο ή τον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Επειδή όλο αυτό το διάστημα δεν πήραμε καμία απάντηση, σήμερα απευθυνόμαστε επίσημα πλέον στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και ζητάμε να δοθούν στην δημοσιότητα, τα λειτουργικά έξοδα της κάθε αθλητικής εγκατάστασης στα όρια του δήμου και φυσικά ποιοι τις χρησιμοποιούν.
Δεν είμαστε ενάντια στην δημοτική αρχή. Είμαστε ενάντια στα παραμάγαζα. 
Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.
Είναι ευκαιρία να σταματήσει ο δήμος να πληρώνει, για να έχουν κάποιοι έξτρα μισθό και μάλιστα αφορολόγητο.
Λυπούμαστε γιατί κάποιοι μιλούν για πολιτικό κόστος και παρέχουν σε κάποιους ασυλία για να οικονομάνε χρεώνοντας τους δημότες.
Θα έχουμε εκπλήξεις στο θέμα αυτό και πολλοί θα πέσετε από τα σύννεφα.