Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

- Τελικά όσα κι αν γράψουμε, όσα κι αν πούμε, κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Τα θέλουν όλα δικά τους και σε καμία περίπτωση, δεν μπορούν να δεχθούν πως κάτι μπορεί να κάνει και κάποιος άλλος, καλύτερα από αυτούς. Όπως στην πολιτική, έτσι και στον αθλητισμό, έτσι κι στην ενημέρωση, κάποιοι δεν σηκώνουν μύγα ....
στο σπαθί τους, όπως λέει κι ο λαός.
Το χειρότερο όλων , είναι πως θέλουν από εσένα να τους λες τα καλύτερα κι αν θελήσεις κάπου να κάνεις την κριτική σου, τότε πας κατευθείαν στην μαύρη λίστα.
Αυτή η μαύρη λίστα συνήθως είναι άδεια, αφού οι περισσότεροι δηλώνουν υπακοή και παραμένουν τα καλά παιδιά.
Ο Αύγουστος θα περάσει κι αυτός γρήγορα κι αν έχουμε την υγεία μας, θα αποδείξουμε πως αυτά που γράφουμε δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά αλήθειες που πραγματικά μας πλήγωσαν.
Δεν μας αρέσει το τσουβάλιασμα. Δεν μας αρέσει να ξεχωρίζουμε τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους πολιτικούς, τους αυτοδιοικητικούς και τους ανθρώπους της ενημέρωσης να τους έχουμε στον ίδιο κουβά.
Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, εμείς πήραμε το μάθημά μας κι επιλέξαμε να μην μπούμε, ούτε στο τσουβάλι, ούτε σε κουβά.
Θα μείνουμε στην γωνίτσα μας, όπως κάναμε πάντα.
Θα το κάνουμε χωρίς να ενοχλήσουμε την ηρεμία κανενός και φυσικά, χωρίς να φανεί η απουσία μας, αφού εμείς ούτε καλές φωτογραφίες βγάζουμε, ούτε καν βγάζουμε δηλαδή, ούτε καλά λόγια γράφουμε και ούτε ξέρουμε "να θάβουμε" στα μουλωχτά.
Εμείς δυστυχώς μάθαμε να σεβόμαστε, ανθρώπους που μας πρόσφεραν ένα ποτήρι νερό και φυσικά, να μην κάνουμε κωλοτούμπες, για να βρεθούμε απέναντί τους.
Πηγαίνουμε στην ακρίτσα μας και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.