Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας  μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και φυσικά να προσέχετε την υγεία σας. Μπορεί να είμαστε στον Αύγουστο, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα πάει σε Γενική Συνέλευση, αφού καθυστέρησε η απόφαση του δικαστηρίου. Πάντως η προσωρινή διοίκηση θα μπορούσε να κάνει τις εκλογές ...
και κάποια άλλη μέρα, μέχρι τον Νοέμβριο που της έδινε ο νόμος το δικαίωμα, αλλά προχώρησε τώρα, ώστε να ικανοποιήσει και αυτούς που ήθελαν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ εκλογές.

- Αυτό που έχει σημασία πλέον, να τελειώσει η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές, χωρίς καμία αναβολή, αφού η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία και το κλίμα είναι  πολύ καλό.

- Τελικά είχαμε δίκιο και κακώς κάποιοι θύμωσαν. Οι Λάμπρος & Μάριος Καρλατήρας θα συνεχίσουν με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας. Έτσι ήρθαν πιο κοντά στο σπίτι τους, το οποίο είναι στο Βασιλικό.

- Εκεί στην ΕΠΟ έχουν χάσει την μπάλα ή κάνουμε λάθος; Τι θα γίνει πλέον με τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας; Αλήθεια γιατί να μην τον παίξουν με κλήρωση;;; Β΄λτε τα μπαλάκια, βάλτε στο ένα την φωτογραφία του Μαρινάκη και του Μελισσανίδη και στην άλλη του Γραμμένου. Όποιος πάρει το μπαλάκι του Γραμμένου, θα πάρει και το κύπελλο. Τι λέτε;

- Δεν μας ενοχλεί τίποτα πλέον. Τα έχουμε ακούσει και τα έχουμε δει όλα. Τώρα κυκλοφόρησε και άλλο τρελό. Βρήκαμε λέει θησαυρό και την κοπανήσαμε!!! Κύριοι πολύ θα το θέλαμε να βρούμε θησαυρό ή να κερδίσουμε το τζόκερ, αλλά και πάλι δεν θα την κοπανούσαμε. Την υγεία μας θέλουμε να έχουμε και τ΄ άλλα θα τα ξεπεράσουμε. Δεν καταλάβαμε όμως, γιατί μπήκε αυτό το "την κοπάνησε" στην μέση. Στο σπίτι μας έχουμε 3 μεγάλους θησαυρούς, τα παιδιά μας, τα οποία δεν τ΄ αλλάζουμε με κανέναν θησαυρό.

- Να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί κάποια δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ανεβαίνουν με καθυστέρηση, αλλά εδώ και μέρες αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα υγείας και κάποιες ώρες δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε την ροή και να κάνουμε αναρτήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.