Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Προσέξτε πολύ γιατί χωρίς την υγεία μας, τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε. Ο κορονοϊός φυσικά είναι παντού και δεν ξεχωρίζει τα θύματά του σε πλούσιους και...
φτωχούς, ούτε σε μικρούς και μεγάλους.

- Διάγγελμα έβγαλε χθες ο κ. Βέττας και έστειλε μήνυμα. Κάτω τα χέρια πό τον Κιαπέκο είπε, αφού κανείς δεν μπορεί ν΄ αμφισβητήσει τις προπονητικές του ικανότητες!!! Μανώλη, τι έπαθες; Δεν έχουμε δικαίωμα να αμφισβητήσουμε έναν προπονητή; Να σου θυμίσουμε πως ο ίδιος το έχει κάνει πολλές φορές. Θυμάσαι όταν αμφισβήτησε τον κ. Ιωαννίδη και τον κύριο Τσιμιχόδημο; Θυμάσαι όταν αμφισβήτησε τον κ. Μεθενίτη;

- Μανώλη, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά μάλλον ενοχλήθηκες επειδή βρέθηκε να γυρίζει και να κάνει προπαγάνδα για να εκλεγεί διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η οποία θα τον είχε προπονητή. Ποιος θα είχε ασχοληθεί μαζί του (εκτός από εμάς) αν δεν είχε φτάσει σ΄ αυτό το σημείο; Όσο για το τι έχει αποδείξει, ας μην το συζητήσουμε, γιατί τα ξέρεις όλα και καλά. Εμείς πάντως δεν κατεβάζουμε τα χέρια από κανέναν, γιατί τα βάλαμε κάποτε για να στηρίξουμε και καλά να πάθουμε.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα κριθεί από το πόσο χρήματα θα δαπανήσει η διοίκηση Καρλατήρα, αλλά από το πόσο διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι θα καταθέσουν ψυχή. Το ποιοι θα στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα, έχει επίσης μεγάλη σημασία. Να δούμε αν θα πάει κάποιος να συνδράμει ή όλοι θα σφυρίζουμε αδιάφορα.

- Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε, τώρα κάποιοι λένε τα καλύτερα για τον κ. Στούπα, ενώ όταν ήρθε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όταν έφυγε δεν θέλουμε να γράψουμε τι έλεγαν. Φυσικά τα ξέρει και ο κ. Στούπας, αλλά δεν χαλάει καρδιές!!!!