Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Να το ξαναγράψουμε για να το καταλάβει η κυρία από τα Λουκίσια και ο κύριος από την Ερέτρια. Στο Βασιλικό μπορεί να βρήκαν καταφύγιο για λίγο, αλλά τους ανθρώπους που διαλύουν ομάδες και οικογένειες ξέρουν να τους απομακρύνουν. Μπορεί να βρήκαν 2 - 3 γονείς για να βάλουν ζιζάνια στον ΛΗΛΑ, αλλά να ξέρουν πως στο γήπεδο Βασιλικού δεν θα πατήσουν το πόδι τους. Αν ήταν άξιοι θα τους είχαν και στις ομάδες των χωριών ...
τους. Τους ξέρουν όμως όλοι και τους έχουν σε απόσταση. Εμείς μπορεί να μην έχουμε ούτε καλημέρα με διοικούντες τον ΛΗΛΑ, αλλά θα είμαστε δίπλα τους, ώστε να μην περάσει η προσπάθεια κάποιων να βρούνε καταφύγιο και να κάνουν κακό στον ΛΗΛΑ.

- Η ομάδα του Βασιλικού, ο ΛΗΛΑΣ αποδυναμώθηκε σίγουρα, αλλά υπάρχει ο χρόνος ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και το έργο του προπονητή κυρίου Ταυταρίδη να γίνει ευκολότερο. Οι καιροί είναι δύσκολοι, λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά ποδοσφαιριστές  θα υπάρξουν και μάλιστα καλοί. Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει την διαδικασία στο να φέρει κοντά της τα ταλέντα της περιοχής και να καταλήξει σε βασικό κορμό με αυτά και όχι με γυρολόγους.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ανανέωσε την συνεργασία με τους Σταύρο Μπούρικα, Αντρέα Μαρίνο, Μιχάλη Γιαλό, Αλέξανδρο Νάνο, Αλέξανδρο Κουτσαυλή και Μακάριο Βαρτζή. Η ομάδα της Νέας Λαμψάκου με την διοίκηση Δημήτρη Τσιτίνη πατάει γερά στις βάσεις που είχε βάλει και όλα δείχνουν πως είνι σε κλό δρόμο.