Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

.....σουτάκια

- Πάντα γράφουμε ονόματα όταν απευθυνόμαστε σε ομάδες, σοβαρούς παράγοντες και προπονητές, αλλά δεν γράφουμε ονόματα, όταν θέλουμε "να γλεντήσουμε" κάποιους, χωρίς να τους κάνουμε ...
και διαφήμιση. 

- Φυσικά και χαρήκαμε με την παραμονή του κυρίου Σταύρου Σταθαρά στην ομάδα του Σταυρού και του ευχηθήκαμε να πετύχει στο έργο του. Ο Σταύρος ξέρει πως τον εκτιμούμε και αυτό δεν αλλάζει.

- Στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας είναι πολλοί αυτοί που προσπαθούν να ξεχωρίσουν τα φαβορί. Θα είναι δύσκολη η κατάσταση για όλους και φυσικά κάνουν λάθος αυτοί που πιστεύουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα έχει τον πρώτο λόγο ή πως ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν θα το κυνηγήσει ή πως η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν θα είναι στην κούρσα. Κύριοι αυτές οι ομάδες θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστή, για πολλούς λόγους.

- Στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ όπου θα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ & ο Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού και οι δύο ομάδες, έβαλαν στόχο την άνοδο. Ο μπαρουτοκαπνισμένος ΗΡΑΚΛΗΣ θα πρέπει να διαβάσει καλά την διαδρομή, να κάνει την σωστή χαρτογράφηση του ομίλου, όταν αυτός γίνει γνωστός και να χρησιμοποιήσει τα σωστά εργαλεία για να φτάσει στον στόχο. Ο ΑΟΝΑ θα πρέπει να βρει από την αρχή τα πατήματά του, γιατί αν δεν ξεκινήσει σωστά, τότε θα μπει γρήγορα σε αντιπαραθέσεις, αφού μπορεί τώρα όλοι να μιλούν για οικογένεια, καλό κλίμα κλπ, αλλά αυτά τα είχαμε ακούσει κι στο κοντινό παρελθόν, με τα γνωστά αποτελέσματα.