Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Ξεκίνησε λοιπόν και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τώρα θα περιμένει κι αυτός να μάθει τον όμιλο στον οποίο θα έχει συμμετοχή. Να ευχηθούμε στον ΑΟΝΑ υγεία και καλή πορεία στο ...
πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

- Πρόεδρε κύριε Καρλατήρα ευχόμαστε σ΄ εσάς και το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο σας και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ν΄ αποκτήσει στεγανά, να μην λέει κανείς πολλά και να κάνει αυτά που μπορεί. Θα είμαστε δίπλα σας, θα σχολιάζουμε, θα κρίνουμε κι αν μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε, ευχαρίστως να το κάνουμε.

- Κύριε Γιαμπουρά, είπατε πως γράψαμε εμείς εναντίον του κυρίου Ταρνανά; Που το ανακαλύψατε αυτό; Ούτε ο φίλος σας ο εκτελεστικός δεν είχε τόση φαντασίωση. Εσείς απλά θέλοντας να ρίξετε σάλτσα ρίξατε ότι βρήκατε μπροστά σας. Σας καλούμε να μας πείτε δημόσια που και πότε το κάναμε αυτό, αλλιώς είσθε συκοφάντης. Να ξέρετε πως η όποια θέση είχατε στην δουλειά σας, δεν σας δίνει ασυλία. Ξέρουμε πολλούς οι οποίοι υπηρέτησαν σε θέσεις, αλλά έκαναν τα χειρότερα. Ακόμη και ιερείς βρέθηκαν να είναι παιδεραστές.