Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Βαβέλ στην ενημέρωση

Τι να γράψουμε εμείς τώρα; Βαβέλ γίνανε στον "νέο" 96,5" αφού την μια μέρα βγαίνει ένας δημοσιογράφος από την Αθήνα και μας λέει πως στην Βηρυτό σύμφωνα με φίλους του δημοσιογράφους και όχι μόνο, δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη πέταξαν πάνω από το σημείο 2 μαχητικά αεροσκάφη. Ήταν χτύπημα μας είπε.
Σήμερα την ίδια ώρα και πάλι στην εκπομπή του κ. Αποστόλου, άλλος ....
δημοσιογράφος πάλι από την Αθήνα, βγήκε και μας είπε πως σύμφωνα με φίλους του δημοσιογράφους από τον Λίβανο, γινόταν εργασίες στο χώρο και από σπινθήρα προκλήθηκε πυρκαγιά. Πήγε η πυροσβεστική, αλλά ήταν αργά και έτσι φτάσαμε στην έκρηξη και σκοτώθηκαν και οι πυροσβέστες!!!
Κύριε Αποστόλου, εσείς τελικά που είσθε και υπεύθυνος ενημέρωσης, τι συμπέρασμα βγάλατε; 
Κύριε Αποστόλου, το νέο δεν μπορείτε να το χτίσετε με πρακτικές παλιομοδίτικες και δεν είναι νέο το να μιλούν άλλοι κι μάλιστα πολλοί κι εσείς να μην λέτε τίποτα.
Έχετε έναν συνεργάτη ο οποίος ξέρει καλά το ρεπορτάζ. Αναφερόμαστε στον κύριο Σορόπουλο. Δώστε του χρόνο να βγάζει αυτά τα ρεπορτάζ και μην δίνουμε χρόνο στους δήθεν γνωστούς της Αθήνας, για να φαινόμαστε πολλοί.
Ο 96,5 κύριε Αποστόλου δεν είναι σταθμός κάποιου ιδιώτη, αλλά του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας και θα πρέπει να έχει σκοπό και ρόλο και όχι εκπομπές του χαβαλέ και ψυχαγωγίας.