Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όσα και να γράψουμε δεν θα κουρασθούμε αφού έστω κι ένας άνθρωπος να πεισθεί και να φορέσει την μάσκα του, ένας άνθρωπος να μην πάει μαζί με άλλους να δει έναν αγώνα αγνοώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, κάτι θα έχουμε πετύχει. Ευχόμαστε η ....συνέχεια να μην είναι χειρότερη για την Εύβοια.

- Σήμερα θα διεξαχθούν 3 αγώνες για την Α΄ Κατηγορία Εύβοιας, 7 για την Β΄ Κατηγορία και 1 για την Γ΄ κατηγορία. Οι υπόλοιποι αγώνες αυτών των κατηγοριών την Κυριακή. Στους 11 αγώνες στο τέλος θα έχουμε σίγουρα περισσότερες νίκες των γηπεδούχων, ενώ οι νίκες των φιλοξενουμένων μάλλον δεν θα ξεπεράσουν τις 2 - 3.

- Δεν είμαστε φίλοι και δεν έχουμε απαίτηση να μας ακούνε κάποιοι, αλλά είναι γρουσουζιά και θα συμβεί κάτι που δεν θα ήθελες, το να δεις ψάρια στον ύπνο σου. Τώρα με το να τα τρως δεν ξέρουμε τι σημαίνει, αλλά λένε πως εξαρτάται και με ποιους τα τρως!!!

- Εμείς έχουμε μάθει να γράφουμε αλήθειες και οφείλουμε να γράψουμε πως ο Γραμματέας της Ένωσης, είχε δίκιο όταν μας έλεγε για κάποιους διπρόσωπους. Κύριε Πίσχινα δεν το πιστεύαμε, αλλά τώρα το διαπιστώσαμε. Ευτυχώς που δεν πήραμε και όρκο για κάποιους.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Κυκλοφορούν πολλά ευχαριστήρια, αφού πλέον ισχύει η παροιμία που λέει "μάζευε κι ας είναι και ρόγες"!!!! Μαθαίνουμε πως σύντομα ομάδα θ ευχαριστήσει την κυρία Πόπη η οποία δήλωσε πως αναλαμβάνει την περιποίηση των νυχιών των παραγόντων της ομάδας!!!

- Σάββατο σήμερα και θα το πάμε χαλαρά. Για όσους θέλουν να ξέρουν, εμείς και θα τα γράφουμε και θα τα λέμε πολύ σύντομα.