Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Είδατε τι συμβαίνει με τον κορονοϊό; Από κανένα κρούσμα στην Εύβοια, πήγαμε στο 1 κρούσμα, πήγαμε στα 2, περάσαμε στα 3 και τώρα φτάσαμε... στα 5 κρούσματα και μακάρι να επιστρέψουμε στο κανένα κρούσμα.

- Πονάει η αλήθεια, αλλά κανείς δεν μπορεί να την κρύψει. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι και όχι από τα ανέξοδα σχόλια στο fb και μάλιστα με υπονοούμενα χωρίς ονοματάκια. Είναι πάντως σοβαρή η κατάσταση όταν επιχειρείς ν α συμμορφώσεις άλλους, την ώρα που εσύ ο ίδιος κάνεις αυτό για το οποίο τους κατηγορείς!!!!

- Κάτι έμαθε ο κ. Παπακωνσταντίνου και έστειλε "ευχαριστήριο" μήνυμα σε 2 ανθρώπους της ενημέρωσης. Πρόεδρε τι έγινε; Εμείς γιατί δεν πήραμε ανάλογο μήνυμα; Μας έχει φάει πάντως η περιέργεια και θα το ψάξουμε.

- Είπαμε πως σε κανονικούς ρυθμούς θα επανέλθουμε από Δευτέρα αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε πως τα παλιά και τα νέα παρατράγουδα ενώθηκαν και ρίχνουν  πλέον την ίδια λάσπη στον ίδιο ανεμιστήρα. Φορτώστε και ρίξτε καημένα παρατράγουδα αλλά ξέρετε πως δεν ιδρώνει το αυτάκι μας γιατί αυτά τα ακούμε χρόνια τώρα. Αυτό που δεν μας λέτε είναι γιατί δεν μπορείτε να πετύχετε κάποιον από τους στόχους που κατά καιρούς έχετε. Αφήστε εμάς. Εμείς είμαστε κακοί, είμαστε λαμόγια, είμαστε ότι θέλετε. Εσείς τι είσθε; Γιατί ξεχνάτε αυτά που λέτε; Εμείς δεν θα γράψουμε αυτά που λένε στα χωριά σας γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ κότες σαν κι εσάς. Σας πονάμε και σας γλεντάμε γιατί δεν υπάρχετε. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων, ούτε το αν και ποιοι κουνάνε την αχλαδιά, ούτε αν τους έχουν κρεμάσει κουδούνια στα χωριά τους. Φιλάκια "καημένα παρατράγουδα" και θα σας δώσουμε και μια συμβουλή. Να κάνετε και κανένα τηλεφωνηματακι στο σπίτι πριν επιστρέψετε γιατί δεν θα θέλατε να δείτε ξαφνικά κάποιον να ποτίζει την γλάστρα σας για να μην μαραθεί.

- Τι έγινε με τον κόσμο στα γήπεδα; Για να δούμε ποιοι διαιτητές έγραψαν στο Φύλλο Αγώνα αυτό που τους ζήτησε η διοίκηση της ΕΠΣΕ; Οι δικές μας πληροφορίες πάντως  λένε πως από το επόμενο Σαββατοκύρικο αρχίζουν τα δύσκολα για όλους και τότε θα δούμε ποιοι θ΄ ανλάβουν τις ευθύνες.