Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς και η Εύβοια μπήκε στο θέμα των κρουσμάτων. Μπορεί να μην είναι πολλά τα 5 κρούσματα κορονοϊού που εντοπίσθηκαν χθες, αλλά πάντα από τα λίγα ξεκινάμε. Πρέπει να προσέχουμε γιατί διαφορετικά θα χτυπήσει και την δική μας.... πόρτα και τότε θα καταλάβουμε τα πάντα.

- Εμείς δεν θέλουμε το κακό κανενός και δεν θέλουμε να εκδικηθούμε ή να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Κρατάμε τον λόγο μας και δεν επιμένουμε όταν ο άλλος καταλάβει πως μπορούμε κι εμείς να βάλουμε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα και να γράφουμε διάφορα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην χρειασθεί να επανέλθουμε.

- Υπάρχουν ακόμη απορίες στο θέμα Παπακωνσταντίνου. Γιατί άραγε δεν κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος; Γιατί δεν είπε τίποτα μετά την αθωωτική απόφαση; Λέτε να τα κρατάει όλα για αργότερα; Λέτε να θέλει να ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα ΜΜΕ του Ομίλου Παπακωνσταντίνου και να μιλήσει εκεί; Περιμένουμε.

- Χαμός με το θέμα των προπονητών, αφού η ΕΠΣΕ δεν τηρεί τους κανόνες και προσπαθεί να παίξει καθυστέρηση. Κανένας σεβασμός και από την πλευρά των προπονητών και των ομάδων. Το σύστημα, "δεν χαλάμε τα γούστα κανενός" καλά κρατεί και δυστυχώς αυτό για το οποίο δεσμεύτηκε ο κύριος Ρέτσας, δηλαδή την νομιμότητα, δεν μπόρεσε να το κάνει πράξη. Φαίνεται πως στα λόγια όλα είναι καλά, αλλά στις πράξεις πάμε από αύριο σε αύριο.

- Έχουν πάρει φόρα κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες και κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν την προσπάθεια του Δήμου Χαλκιδέων για την ανακούφιση των πληγέντων στο Ληλάντιο. Ξέρουμε όλοι γιατί το κάνουν, αλλά δεν θ΄ ασχοληθεί κανείς μαζί τους, αφού είναι ελάχιστοι και είναι βαλτοί από δημοτική παράταξη για να μην γράψουμε πως είναι και συγγενείς δημοτικού συμβούλου. Αν κάνουν μια συγκέντρωση δεν θα χρειασθούν λεωφορείο αλλά με 1 ή 2 ταξί θα βολευτούν!!!